Jeg har været på date i dag!

public.jpeg

Der er virkelig mange spændende ting at fortælle om lige præcis denne fredag, men det eneste jeg virkelig har lyst til at dele med dig i dag, det er at jeg har været på date. Det var egentlig ikke meningen, men pludselig opstod muligheden, vi kunne begge to på samme tidspunkt, og efter at have installeret Selinna sammen med sin far, tog jeg afsted med sommerfugle i maven. Kom med på daten lige her.

Det her er en date jeg har glædet mig til rigtig længe. Jeg har haft både sorg og glæde i hjertet over at der er gået så lang tid før vi kunne ses på denne her måde, men det er bare ikke altid så enkelt det der med at frigøre tiden. Og jeg lover at det var hele ventetiden værd. Det var min date heldigvis enormt enig i.

Så jeg hoppede på bussen, smilede over hele hovedet og vidste faktisk ikke hvad vi skulle lave. Men det havde vi allerede aftalt at jeg ikke skulle bestemme. Da jeg åbnede døren og gik ind, kiggede to af min dates venner på mig og sagde “hvad laver du her så tidligt?” og jeg sagde “jeg skal hente Emmalia, fordi hun og jeg skal på eventyr sammen i dag”, og så kom verdens største glædeskugle løbende og hoppede ind i mine arme.

public.jpeg

Det. Føltes. SÅ. GODT!

Jeg har altid Selinna på armen, altid Selinna med, det er altid Emmalia der skal vente, være tålmodig, dele, affinde sig, og det er bare alt for sjældent at Emmalia og jeg har alene-tid med hinanden. Så det skulle vi i dag, og jeg var simpelthen ved at tude i bussen på vej ud til børnehaven, for jeg glædede mig så meget.

Emmalia bestemte at vi skulle have is, og at vi bagefter skulle i legetøjsbutikken (genbrugsbutikken) og finde en gave til hende og Selinna. Jeg nød at kunne være bedre til stede, lytte bedre efter, fordi der for en enkelt gangs skyld kun var et barn der nakkede ad gangen og ikke et andet (lille) barn der skulle underholdes.

public.jpeg

Emmalia er så fuld af farver og ord og fantasi, og hun har så meget hun gerne vil dele, men jeg er der bare ikke nok kun for hende. Og selvom jeg jo har givet Emmalia livets gave i form af en lille søster, så har jeg også brug for at tilbringe lidt tid sammen med min store pige, måske en fast dag om måneden, hvor hun bestemmer hvad vi ska og hvor vi kan få snakket ordentligt sammen.

Vi gik rundt og sang og dansede og pjattede og jeg kampnød hvert eneste sekund af min date med min store pige i dag. Hendes øjne lyste mere end de plejer, hendes smil var lidt bredere og det er længe siden vi har været på tur, hvor jeg har haft overskud til bare at betragte mit store mirakel. Jeg skal altid have styr på retning, rejsekort, tasker, pakning, skiftetøj, mad, penge, pigernes utålmodighed, andre mennesker og alt muligt, som gør det svært at sidde fordybet i min stor piges magiske tankeunivers. Som jeg i øvrigt elsker at befinde mig i!

Det var en sand drømmedate. Kram. Kys. Sang. Dans på gaden. Kærlige blikke. Jeg havde bare lyst til at stoppe tiden et øjeblik og udvide det hele. Til gengæld skal vi på date igen meget snart. Det har vi aftalt. For vi er begge to ret vilde med hinandens selskab, og tiden forsvinder når vi danser i regnen og lyser gaderne op.