Her er den vilde opfølgning på "jeg siger op som mor". Livet har overhalet mig mig indenom!

Skærmbillede 2019-07-31 kl. 21.06.13.png

Jeg sagde op som mor. Det gjorde jeg lige her. Jeg lavede en lang liste over ting jeg ikke vil være med til mere og en lang liste over ting jeg vil fra nu af. Og så skrev jeg følgende: “Så tag imod denne opsigelse med kærlighed, sig JA til universet, som nu vil finde de rette vinger til dig, og så er tiden inde til at flyve, nyde, rejse, grine, danse, feste, kramme, kysse og være omgivet af dejlige mennesker som har det samme sind som du.” Og SÅ skete der de vildeste ting.

En time efter jeg postede min “opsigelse som mor” på min blog (satte det op til at udkomme næste morgen), så ringede min telefon. “Hej smukke, jeg ville bare høre om du var interesseret i en lejlighed, for lejligheden ved siden af mig den er blevet ledig, og du har jo nævnt at d måske godt kunne tænkte dig noget større til dig og pigerne. Kan du komme og se den i morgen?”

Så i lørdags tog jeg pigerne under armen (hvilket transportmiddel vi valgte vender jeg også lige tilbage til. Det er så vildt!), og kørte ind og så lejligheden. Hele vejen op ad trappen tænkte jeg “ej, vi skal ikke flytte, jeg spilder alles tid med den fremvisning her, jeg kan ikke lige overskue en flytning lige nu”. Og efter 4 minutter i lejligheden vidste jeg godt at her kommer vi til at bo. Lige om lidt.

Så. efter fremvisningen gik min veninde og jeg ned i gården foran ejendommen, og sad og snakkede. Hun spurgte hvad jeg tænkte, og jeg sagde “jeg aner ikke hvordan jeg skal få det her til at ske lige nu, men jeg ved vi skal flytte ind, det er der ingen tvivl om, jeg skal bare lige selv lande i den beslutning”.

Mandag sagde jeg min lejlighed op og bestilte lejekontrakten på vores nye hjem. I dag har jeg de første 20.000 på plads til depositum, selvom jeg ikke lige havde ret meget på kontoen, resten har jeg nogle sjove planer for (stay tuned). Midt i september siger vi farvel til vores lille hjem her i Brede og flytter til Lyngby hovedgade i en stor 3 værelses lejlighed, og pigerne skal for første gang nogensinde have deres eget værelse.

JEG KAN SLET IKKE VÆRE I MIN EGEN KROP AF REN OG SKÆR BEGEJSTRING!

Skærmbillede 2019-07-31 kl. 21.56.22.png

Og nu kommer vi til nyhed to. Jeg har længe overvejet om jeg skal sælge bilen og købe en ladcykel i stedet. Så nu er beslutningen taget. Bilen er sat til salg og ladcyklen er købt. Vi kan ikke have bilen med det nye sted, og jeg har kørt for mange “dovne” ture i bilen. Jeg trænger til motion og bevægelse og udeliv lidt mere, derfor har vi købt en brugt Winther Kangaroo, som jeg er i gang med at sætte i stand. Den kører fantastisk, er uden og, og selvom jeg ikke har cyklet i over to år, så var det ingen problem at cykle 14 kilometer med begge piger i den i lørdags, da vi skulle se lejligheden. Og jeg bor altså i et område de kalder “mini Schweiz” fordi her er så mange bakker. Jeg lover i øvrigt at lave et indlæg om ladcykler ganske snart, for jeg har brugt et års tid på at finde ud af hvilken ladcykel der er den rette for vores familie, og jeg har truffet det helt rigtige valg.

Så.

Hej hej nye liv på Lyngby Hovedgade, hej hej liv uden bil, men med megasej ladcykel, som ungerne er så trygge i allerede at Selinna tog en lur i den på første lange køretur. Se her:

Skærmbillede 2019-07-31 kl. 21.27.21.png

Kommer vi til at savne bilen? Det tror jeg ikke. Vi skal bo lige ved siden af Lyngby station, har jeg jobs i Jylland har jeg rig mulighed for enten at låne eller leje en bil, eller tage offentlig transport så jeg kan arbejde undervejs. Det her valg føles simpelthen så rigtigt. Og det er SÅ fedt at køre ladcykel med sine børn. Halleluja. Jeg har indtil nu grædt af glæde på alle ture, og i morgen kører vi en tur igen, og jeg glæder mig allerede. Selinna hopper op i den så snart vi er i haven og hun er så tryg i den. Jeg havde ellers sat en måned af til at hun skulle vænne sig til den. Men modsat bilen og autostolen, så er hun dus med Kangarroen!


Skærmbillede 2019-07-31 kl. 21.55.12.png

Nå, hvad er der så mere sket siden fredag i sidste uge? Jo. Der er sket det at jeg er kommet lidt længere med mit MOMBOSS projekt. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så besøg momboss.dk (der kan godt gå et par timer før linket virker, jeg har lige sat det hele op her til aften). Kort fortalt handler det om at jeg, sammen med dem der har lyst til at være med, vil revolutionere den måde vi tænker arbejde og familie på. Det startede som et solomombossprojekt, men jeg har fået så mange henvendelser fra ikke-solomombosses, at jeg har besluttet at udvide. Der sker en helt masse på den front lige nu, mest “behind the scenes”, du kan følge med i mine stories på instagram. I dag har jeg haft møde med Momunity, de to sejeste kvinder, som har skabt lokale inspirerende fællesskaber for mødre i hele Danmark. Vi har mange af de samme visioner, så dem kommer du helt sikkert til at høre mere om her på kanalen.

Men altså, når momboss.dk virker om et par timer, så kan du allerede nu skrive dig op til nyhedsbrevet, og hvis du brænder for at bedre arbejdsforhold for mødre, solo eller ej, så er det et rigtig godt sted at signe op. Jeg glæder mig til at have dig med på den rejse også, hvis du altså har lyst :)

Frejamay november momboss momunity.png

NU har jeg ikke mere at fortælle i denne her omgang, og jeg kan næsten ikke selv få vejret, for pludselig går det stærkt!

Lige kort:

jeg sælger meget af mit eget og pigernes tøj og ting på min salgsprofil på instagram den kommende tid, der skal ryddes grundigt ud inden vi flytter, og priserne er gode, Find profilen lige her hvis du skal have noget med derfra. Og hvis du vil købe min Yaris kan du finde annoncen her (jeg er jyde og til at handle med)

WOOP! Nu skal jeg i seng og sove, men YEAH, jeg er så glad!