Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

Gode råd til mors første aften ude søges!

public.jpeg
Skærmbillede 2019-09-01 kl. 21.07.35.png

Mit hjerte hamrer allerede, og jeg er kun nået til at skrive blogindlægget om at jeg skal sige farvel til mine børn i weekenden for at tage på date med en fyr. Og 9 damer. Lyder det ikke som en god date? Det kan være du kender ham i øvrigt, det er Michael Bublé. Du ved, ham sangeren (der er pretty amazing!). Men det er ikke kun amazing, for den her date betyder også at jeg skal forlade mine børn, at det ikke er mig der putter og at det potentielt set bliver en hård aften for (især) Selinna. Alligevel ved jeg at tiden er inde. Vi er klar. Og jeg glæder mig rent faktisk til at skulle afsted, jeg kunne måske godt bruge et råd (for en gangs skyld) til hvordan jeg kan forberede både Selinna og mig bedst på at mor skal i byen.

public.jpeg

Mine forældre kommer og passer pigerne. Mine piger er rigtig trygge ved mine forældre og elsker at være sammen med dem. Men jeg plejer at amme Selinna i søvn og selvfølgelig være der hver gang hun vågner. Det kommer jeg ikke til i weekenden. Sidste gang Selinna blev passet i aftentimerne er ret præcist et år siden, og selvom hun jo er blevet meget ældre og kan forstå hvad der bliver sagt, så er det stadig bare enormt svært at skulle forlade hende første gang, sådan rigtigt, fordi jeg skal i byen. Alle andre gange jeg har været afsted fra hende har udelukkende været på grund af arbejde.

Men det er slut nu. Jeg har også brug for et voksenliv, for at se mine skønne influencerkollegaer (som jeg skal afsted med) og mine veninder, og i det hele taget fylde min egen kop op. Hvis jeg skal vise mine piger hvordan man kan leve sit liv, så er jeg nødt til at leve det. Komme ud. Opleve. Komme hjem med fornyet energi og god energi i kroppen, og ikke bare knokle mig igennem dagene og ugerne og månederne. Som jeg lidt har gjort. Derfor betyder denne her aften faktisk ret meget for mig, når jeg mærker efter. Det er så vigtigt jeg kommer afsted.

Så. Hvad kan jeg gøre for at forberede Selinna på at mor skal ud med damerne og Michael Bublé? Jeg ved i hvert fald at jeg skal have både glimmer og læbestift på. Og en kjole man ikke kan amme i. Bare denne ene aften! Åh hvor er det modsatrettede følelser. Kender du det?

public.jpeg

Jeg har malket ud, jeg sørger for at køleskabet er fyldt med mad og snacks pigerne elsker. Mine forældre får koderne til blockbuster og netflix og hvad jeg ellers har, så alle mulighederene er åbne. Selinna får en bluse der lugter af moar. Og der er billeder af mig de kan kigge på. Emmalia er der til at hjælpe. What ells can I do?

Og, hey, skal du i øvrigt med til koncerten? Og hvis du ikke nåede at få billet til koncerten d. 26 (som jeg skal med til), så kan du altså stadig nå at købe billet til ekstrakoncerten d. 27/10! Lige her faktisk. YEAH! Ej hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at tage toget, sidde i toget uden at skulle holde styr på to små ninjas. Gå i mørket. Møde de andre. Lytte til skøn musik. Mærke bassen i brystet. Klappe og huje. Drikke en bobbel. Eller hvad der nu er af muligheder til koncerten. Nyde turen hjem. Mine ømme ammebryster. Og så putte mig ind til mine dejlige piger med hele koncertoplevelsen i hjertet og falde til ro.

Det bliver godt!

Ødelæggelsens gudinde er flyttet ind

En fantastisk bog til børns store følelser (inkl rabatkode til dig!)