Furniturefree living - bæredygtig livsstil

furnifurefree living frejamay emmalia selinna

Furniturefree living

Rolig rolig. Jeg er ikke (helt) ved at skille mig af med alle møbler. Ikke helt. Men efter jeg er blevet mor til to, og jeg har to piger der elsker at løbe og (især) danse, så har jeg forelsket mig i at have rum. Plads og rum. Så selvom jeg ELSKER min gule lænestol (den her), så har jeg solgt den og har ikke købt noget at fylde den tommeplads ud med. Og i går røg sengen inde på børneværelset. Jeg skal nok vise billeder af alt det nye “ingenting” når solen har tænkt sig at komme igen, så jeg kan få taget nogle nye billeder.

I min søgen efter inspiration til furniturefree living fandt jeg ud af at der er noget der hedder det. Furniturfree living. Derfor kan jeg lyde helt smart og bloggeragtig i dette indlæg med engelske “furniturefree living”. Det handler simpelthen, som du nok har gættet, at leve uden møbler, eller med så få møbler som muligt.

Der findes mange familier der lever uden møbler. Se bare under hashtagget på instagram. Det har jeg ikke lyst til. Jeg elsker min sofa (den her) og mit lækre plankebord hamstret fra storskrald:

frejamay november hjem.png

Men efter et år med #Konmari (magisk oprydning, læs her) og fokus på bæredygtighed, så sker der bare forandringer i måden vi bor på hver eneste uge. Jeg er begyndt at plante krydderurter i mit køkkenvindue, og selvom jeg ikke helt vil stå ved det endnu, så ELSKER jeg simpelthen hvad de små spirer gør ved min sjæl. Det at se livet finde vej op igennem jorden, det er bare magisk. For mig. Åbenbart.

Så der rykker noget på slow-living kontoen, bæredygtighed, selvdyrk og nu også furniturefree living. Jeg elsker hvad pladsen gør ved min hjerne, men også ved mine piger. Jo mere plads, jo mere danser de. Og jo mere danser jeg. Så hvem ved hvad der ryger næste gang?

Hvis du vil købe nogle af vores ting eller vores tøj, så kan jeg i øvrigt anbefale dig at følge vores salgsprofil på instagram, du finder den her. Men priserne er sat meget lavt og tingene ryger meget hurtigt.

Hvordan har du det med dine møbler derhjemme?