Det store vigtige farvel

public.jpeg

Mit hjerte slår hårdt. Ikke hurtigt, bare hårdt. Jeg ved jeg står overfor et stort skifte i mit liv, på mange planer, og selvom jeg godt ved at hele rejsen jo startede for længe siden, så er det alligevel ret vildt at der nu kun er tre dage til at vi rykker rødderne op her i Brede og flytter vores liv ind til Lyngby C. Jeg tager dig her med tilbage til hvor i livet vi var da vi fik denne lejlighed, hvad den har givet os, hvad vi er taknemmelige for og hvor vi skal hen nu. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel.

public.jpeg

Det føles helt uvirkeligt at sidde her, i det her “nye” liv, og skulle vende tilbage til hvor jeg var henne for tre år siden, da vi flyttede ind her i Brede. Emmalia og jeg var flyttet fra lejligheden i Hellerup, lejligheden over min underbo’s lejlighed, pigernes far. Jeg havde opdaget at han stalkede mig og sendte alverdens ting og sager ind til statsforvaltningen (læs her). Så, sammen mit lille barn på 7-8 måneder boede vi i gode menneskers hjem i nogle måneder, inden denne lejlighed i Brede blev ledig. Først lånte vi en lejlighed i Brønshøj. Der var kun få møbler, men der var ro, og det var et sted jeg kunne lande efter en sindssyg svær tid som nybagt mor og med et samarbejde med faderen som gjorde ondt i sjælen. Så tog vi en uge til Barcelona, hvor jeg besøgte en veninde.

public.jpeg
public.jpeg

Da vi kom tilbage flyttede vi til Trørød, hvor vi boede i et kæmpe dejligt hus og lånte den ene bil af min veninde Zenia, hendes mand Joey Moe og deres søn Elion. Det at have voksne at snakke med om aftenen, og det at Ems havde en legekammerat, og at vi kunne trille rundt med bilen, det gjorde bare en kæmpe forskel. Så da jeg skulle flytte ind i vores nye hjem i Brede, så var det med fornyet energi og med følelsen af at noget nyt og godt kunne blomstre ud af det jeg kom fra. Alle der hjalp i denne periode skal vide at jeg er jer evigt taknemmelige. Team Regen Kirke, mit private netværk og Anja (min engel), Helle BW., mine forældre, Lise B, Zenia og Joey, Nat, min søster var en kæmpe hjælp, og alle dem jeg har glemt at nævne lige nu. Jeg havde ikke klaret det uden alle jer der bar mig igennem en tid jeg seriøst aldrig troede jeg ville overleve.

public.jpeg

Endelig kom dagen hvor vi fik nøglen, og jeg stod med min baby på armen og blev vist ind i denne lille dejlige 2 værelses lejlighed, og her skulle vores nye liv så starte. Jeg var så lykkelig og så taknemmelig. Efter et par dage havde jeg Ems med rundt i området, og det viste sig at Brede jo er den vildeste naturperle, fuld af idyl og historie og vand og skov og natur. Det ANEDE jeg ikke da jeg sagde ja til lejligheden (som jeg heller ikke havde set før den dag jeg flyttede ind). Jeg vidste bare at der skulle jeg bo.

public.jpeg

Vi fik bygget os et fantastisk hjem her i Brede, og langsomt ændrede konflikten med pigernes far sig. Vi fik skiftet statsforvaltningen ud med en parterapeut. Bedste beslutning ever! Stalkingen ophørte og samarbejdet begyndte. Ems gik i vuggestue, jeg arbejdede og livet blev sjovere at leve.

public.jpeg

Som tiden gik, kunne jeg se at jeg ville have ro her i nogle år. Jeg er ellers vild med udfordringer og er ikke bange for at kaste mig ud hvor jeg ikke kan bunde. Der starter alle mine eventyr. Men for sådan en som mig, der kan det godt være sundt med et leverpostejsliv i en periode. Så jeg satte fuld fokus på stabilitet, jeg fik mig en bil, forsikringer, styr på tingen, og så kunne jeg mærke et behov vokse. For som barn med tre søskende, så ved jeg med sikkerhed at mit barn ikke skal være enebarn. Livet med 3 søskende har simpelthen givet mig så meget værdi i mit liv, at det skal mine børn også have. Så jeg besluttede mig for at tiden i Brede er tiden hvor jeg, hvis naturen er med mig, får et barn til.

Det var i sig selv en rimelig vild beslutning at tage. Første gang kom det der barn jo ligesom bare dumpende ned i min turban, og jeg så havde jeg ellers fra nu af til at forholde mig til at jeg skal være mor. Denne gang var processen stik modsat. Jeg ville have et barn mere, nu skulle jeg bare finde ud af hvordan. Og det gjorde jeg så. Det har jeg skrevet en MASSE indlæg om, du finder dem allesammen ved at klikke her.

Det er en stor beslutning at vælge at få et barn selv. Donorvalg, åben/lukket donor, hvordan indretter man sit liv så barnet får den bedste mulige opvækst? (og hvad er det?) Og to dage inden jeg skulle igennem sidste undersøgelse inden inseminering, så ændrede alt sig, for pigernes far meldte sig på banen som donor til nummer to barn. Og jeg sagde ja. Og nu står vi her, forældre til to skønne piger.

public.jpeg
public.jpeg

Den største ting der er sket i denne lejlighed her i Brede, det er helt klart hjemmefødslen med Selinna (læs den her). Denne lejlighed vil altid være det sted hun kom til verden, med min mor, Emmalia, min doula Christina og jordemoder Sophia og dokumentarfotograf Greg ved min side. Det er det mest magiske jeg har oplevet i hele mit liv. Den hjemmefødsel helede så mange gamle traumer og sår som overgreb havde ført med sig. Den hjemmefødsel viste mig at min krop ikke er defekt, men at jeg er en powermama og en fødegudinde og et powerhouse. Og den følelse har jeg med mig hver eneste dag.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Kære lejlighed i Brede. Af hjertet tak fordi du har dannet rammerne om de vigtigste år i mit liv, nemlig de år hvor forsoning fandt sted og et fundament blev bygget for vores lille finurlige familiekonstellation. Du har skabt rammerne for mine to smukke børns første leveår, og vi har været så trygge og glade og lykkelige her hos dig. Vi har aldrig rigtig manglet plads, vi har haft fantastiske naboer, vi har boet i de mest vidunderlige omgivelser og vi har haft så mange store og små eventyr i den tid vi har boet her hos dig.

Nu er tiden kommet til at sige farvel og tak for denne gave. Tak fordi jeg kunne få et sted og hele igen, bygge mig selv LANGSOMT op igen, og trække stikket hver gang noget som helst gik for hurtigt. Jeg har hele tiden haft følelsen af at mit hjem var mit helle, og det ha du været, lejlighed, du har været et vidunderligt helle for os. Alle der er kommet i vores hjem har altid påtalt den dejlige energi der har været her, og her er virkelig skønt og en dejlig energi.

Tak for alt!

public.jpeg

Velkommen til en ny begyndelse med masser af nye eventyr ❤️ Jeg tror vores sjæle bliver glade når vi takker og siger ordentligt farvel til alt der har givet os noget og har bragt os videre i livet.