Farvel til bloggen

IMG_9422.jpg

I et halvt år har jeg vidst at denne dag ville komme, og alligevel er det mærkeligt at det er nu. Men tiden er inde. Dette bliver mit sidste indlæg her på bloggen, og jeg vil gerne takke alle der har læst med indtil nu, alle fans, haters, skønne samarbejdspartnere, alle der har inspireret mig, kommenteret og delt og deltaget på alle måder man nu engang kan deltage på en blog. Jeg synes virkelig vi har haft en fest sammen.

Det sidste år, måske to, har bloggen bevæget sig i en ny retning, og det er jo det der sker når man har snuden i sporet, pludselig befinder man sig i en form der slet ikke passer længere, og så er tiden inde til at skifte form, spor eller i hvert fald lige holde et lille break og mærk efter i hjertet om man er på rette vej, eller om man skal et nyt sted hen. Og så må man sadle om. Så det er det der sker lige nu.Bæredygtighed, minimalisme, selvstændigt morhood og et helt nyt fokus på solomødre og powerkvinder i arbejde er noget af det der optager mig meget. Og så fællesskaber. Jeg har virkelig brug for at skabe noget hvor vi er mange der mødes meget mere ude i virkeligheden. Uden at det bliver sådan noget "netwørking". Jeg hader det. Nej, jeg vil hellere lave noget hvor vi kommer hinanden ordentligt ved, hvor vi tør reflektere dybt, grine højt og danse grimt. Så det er det der skal ske nu. Og derfor har jeg brug for en ny ramme.

Så efter nogle rigtig dejlige år hos Bloggers Delight er tiden inde til at flytte over i mit eget space igen. Denne uge bruger jeg på alt det tekniske bagom bloggen, så der bliver lidt stille, og så satser jeg på at vi på fredag åbner bloggen igen med et brag af en velkomstfest. Adressen er naturligvis den samme som du kender: frejamaynovember.dk men der kommer til at være mærkbare og synlige forandringer på det nye site.

Jeg håber naturligvis du vil være med på den nye rejse sammen med mig, og hvis du har lyst til at give bloggen et midlertidigt farvel, så vil det være awesome hvis du sender en hilsen i kommentarfeltet, måske hvor du fortæller om dit yndlingsindlæg eller bare fortæller lidt om hvad du har fået med fra at være læser her hos mig indtil nu. Det vil være en virkelig dejlig gave at få med videre (OG som motivation når jeg sidder klokken 3.24 om natten og bøvler med noget teknik de kommende dage). Og er der noget du ønsker dig mere af når flytningen er overstået?Vi ses til fest på fredag <3 Tak for nu, tak fordi du er en del af mit univers