Når ens langhårede 3 årige gerne vil have klippet håret af

(reklame)

"Moar, jeg vil også have kort hår" sådan kom min 3 årige Emmalia og sagde til mig for to dage siden. Jeg lyttede og sagde "okay, jamen det må du da gerne" og tænkte det nok bare gik over igen om et par ... timer. Men det gjorde det ikke. I går ville hun så have klippet lidt af håret. Så det gjorde jeg. Jeg har altid klippet pigerne selv, så ingen af dem har  været til frisøren før. 2-3 cm røg af i køkkenet. Men i dag ville hun stadig klippes, og jeg tror på at Emmalia ved bedst. Så ...I dag hev jeg telefonen (ikke min ollertelefon) frem og tog min 3årige datter med på Pinterest, og viste hende billeder af korthårede piger på hendes egen alder. Vi skulle ikke scrolle ret længe før hun pegede og sagde "DET DER!", og jeg spurgte om det var sådan noget hår hun gerne ville have. Og det var det. Det her billede:Og så er vi så heldige at Nordic Hair concept har tid på torsdag. Jeg glæder mig helt vildt og Emmalia rokker sig ikke en tøddel, hun vil have det hår. Og det skal hun have lov til. Lige da hun foreslog det, kunne jeg mærke mit eget forhold til hendes lange hår, for jeg synes det er så flot til hende. Men Emmalia er sin egen. Hun bestemmer, og det ved hun godt, derfor må jeg pakke min egen kærlighed til hendes lange lokker væk, og vise Emmalia at hun får lov til at bestemme.Jeg har gjort mit sædvanlige stykke arbejde med at trykteste hende, ligesom da vi for nogen tid siden sorterede alt hendes legetøj. Spørger på forskellige måder så jeg ved hun har hørt hvad jeg har sagt. Hun ved stadig, den dag i dag, hvilket legetøj hun gav væk og hvilket hun valgte at beholde. Hun har så styr på det.Så på torsdag klokken 9.00 sætter vi os i stolen og Ems får klippet det lange hår at. Jeg tror jeg er mere spændt end hun er. Og vi tager allesammen med. Selinna, mor og far. Det er virkelig en stor dag!