"Kvinder kan ikke finde ud af at investere" - okay, skal vi vædde?

Allerede for 13 år siden fik jeg mit første mini-foredrag om investeringer, men den der universelle "sandhed", som mange af os stadig hænger fast i, den havde et fast greb i mig: jeg (kvinde) er simpelthen for dum til at investere, det er kun mænd i jakkesæt der kan finde ud af den slags. Og jeg er faktisk ikke alene. Medierne er med til at portrættere kvinder som forbrugere og investorer med dårlig dømmekraft, mens mænd bliver beskrevet som kloge og velovervejede forbrugere og investorer. Det skriver finans (læs her). Så da jeg blev kontaktet af Mymoneyinvest, som hjælper kvinder (og mænd) i gang med at investere, så kunne jeg slet ikke få armene ned.To bøger fik jeg tilsendt. En bog om at investere og en bog om at spare op. Jeg er færdig med bogen om at investere, og jeg er bare nødt til at sige ... den er SÅ nem at gå til! Mit næste skridt er at gå i gang med at investere, og fra at holde nallerne fra emnet og bare gå og drømme om det i det skjulte, så er jeg nu klar til rent faktisk at kaste mig ud i det, fordi jeg føler mig godt klædt på og jeg ved hjælpen er et par kliks væk hvis jeg skulle blive i tvivl.Jeg synes det her projekt er så megasejt, og jeg elsker at det er kvinder der står bag, seje kvinder med drivkraft og kæmpe passion for at brede det her ud til all us single ladies (og alle andre der har lyst til at lære investeringsverdenen at kende). I det hele taget elsker jeg kvinder der løfter kvinder og er med til at gøre os mere frie, mere uafhængige og mere færdige med gamle bullshithistorier!Lige nu turnerer de rundt i landet og holder workshops og foredrag, og jeg synes klart du skal med! Jeg skulle have været afsted i søndags, men motherhood har simpelthen væltet mig omkuld for lige nu, så jeg hr måtte slå bremsen i og aflyse alt pt. for at komme op til overfladen igen. Jeg er SÅ ked af at jeg missede det. Til gengæld har jeg bogen, og investringer kan man jo ordne om aftenen når ungerne sover og man sidder i sin morgenkåbe og har mascara rundt om halsen, fordi man ikke lige kunne mere den dag.Det er virkelig optur at der nu bliver gjort op med den gamle skrøne om at det kun er mænd med milliarder der investerer, eller at man skal have bankerne til at klare det for sig.Er der stemning for en konkurrence hvor bøgerne bliver udloddet? Begge bøger er som sagt super brugervenlige, selv for mig som normalt får brainfreeze når snakken begynder at blive bank-agtig.Hvad er dine erfaringer med at investere? Og hvilke skrøner fortæller du dig selv, eller hører du rundt i landet, når nogen snakker om at investere? Du kan helt gratis melde dig ind i Mymoneyinvest's facebook gruppe lige her, hvor du finder sparring og hjælp og støtte fra ligesindede, der er både begyndere og øvede kvinder der investerer. Vil du med på investeringsworkshop, så afholdes de (heldigvis) i hele landet, find din by og din dato her

Her er links samlet:

Moneypenny facebokgruppe (gratis)

My Money Invest facebook

Instagram

LinkedIn

My Money Invest website og blog

Her kan du læse mere og tilmelde dig workshops: danmarkinvesterer.dk

 Hvis der er stemning for det, så laver vi en konkurrence og udlodder to bøger, yes? (skriv i kommentarfeltet hvis du tænker det kunne være supercool!)