Kalder alle singleforældre! Det her er fedt!

I dag blev jeg spurgt om jeg savnede at være to (forældre) om mine to piger. Det gør jeg ikke, kun af praktiske årsager lige nu, men jeg svarede også at jeg ved den følelse udløber lige om lidt når vi er landet ordentligt herhjemme. Og sådan har jeg det virkelig, jeg elsker at være solomomboss, jeg elsker mit singleliv.Alligevel kan det være virkelig dejligt at mødes med nogen i samme situation som en selv, og da jeg virkelige (som i VIRKELIG VIRKLIG) ikke orker Tinder, fordi jeg ikke gider hele dating-delen, så er jeg virkelig (som i VIRKELIG VIRKELIG) glad for at der findes Single Plus, hvor man både kan netværke, mødes og deltage i skønne arrangementer med andre alene-moms and dads.Jeg bor i Brede i Lyngby, og her bor virkelig mange kernefamilier, og jeg vil bruge Single Plus til at finde nogle single moms her i nærheden, hvor vores unger måske kan lege sammen, og hvor vi kan drikke et glas vin sammen i sommeraftenerne. Og så kan man finde rejser og rejsepartnere derinde, how cool is that?I Danmark bliver vi flere og flere alene-forældre, og jeg har undret mig over hvorfor der ikke er flere tiltag der retter sig mod single-mor eller single-far uden at alting skal handle om dating. Det har Single Plus altså sørget for, og det er virkelig fedt for sådan en som mig, som ikke søger en partner, men som gerne vil ud med andre børnefamilier, uden at skulle være tredje hjul. Singleforældre står bare med andre udfordringer end hr. og fru. samtalekøkken gør, og det ene er ikke bedre end det andet, det handler bare om at man finder sammen med nogen, hvor man kan se i deres øjne at de ved PRÆCIS hvad man taler om, når man taler om solo-mom-boss-ting.  Og det er fedt.Derfor vil jeg megagerne være med til at slå et slag for et virkelig fantastisk netværk.Tilmeld dig Single Plus lige her (gratis de første 14 dage, ingen binding!) Og hvis du forelsker dig i konceptet, så koster det altså kun 89,- om måneden for at få adgang, det er jo en pris de fleste singleforældre kan forstå!Jeg håber vi ses derinde, og måske ses vi til et af de mange labre arrangementer!