Conrad han er flyttet ind hos os og jeg er smaskforelsket

Der er sket noget ret vildt. Der er flyttet en meget meget lækker herre ind hos Emmalia og Selinna og mig. Han ankom i sidste uge, og jeg måtte simpelthen fælde en tåre over hvor helt ufattelig smuk han er. Han er simpelthen så smuk. "This is the end of an Era". Men inden vi siger hej til Conrad skal vi lige sige farvel til en gammel kærlighed.For to år siden flyttede Emmalia og jeg til Brede i Lyngby efter en turbulent tid i vores liv. Med os havde vi en sofa vi havde fået foræret af venner. Friheten fra Ikea, en virkelig dejlig sovesofa. Den var praktisk og den havde været vores hjem da vi boede hos vores venner mens vi ventede på vores nye lejlighed i Brede.Sofaen har været alletiders, og der blev sat et smukt punktum for vores tid sammen, Friheten og vores lille familie, da Selinna kom til verden på den sofa for 6 uger siden (læs fødeberetningen her). Men alting har en ende, og en af de fantastiske ting ved at have en blog, det er at man får nye muligheder, af og til når man mindst venter det. Så da Sofakompagniet skrev og spurgte om jeg ville være med til et samarbejde, så sagde jeg straks ja. Af tre grunde:

  1. Jeg ELSKER Sofakompagniet. Jeg har en gul stol (model Anne) som jeg købte i 2012, og det er stadig et af mine absolutte yndlingsmøbler herhjemme. Det er dansk design, det er god kvalitet og det er god service. 3 ting jeg virkelig værdsætter højt.
  2. For et år siden faldt jeg over en blå velour-sofa på Instagram (damn you Instagram), og siden da har jeg drømt om at få sådan en smukling hjem og stå i min egen stue.
  3. Tiden er inde til at skifte praktiske ting ud med smukke ting i mit hjem. Ikke forbrugshysteri-udskiftning. Nej. Men muligheden bød sig, og jeg kunne mærke at tiden var inde til et energiskifte i vores stue. Den gamle store tunge sofa fra en tung tid, den skulle videre, og noget smukt og drømme-møbel-agtigt måtte gerne flytte ind.
Derfor.Så nu er Conrad flyttet ind til os. Og nu ved jeg at mange, der læser med her, er forældre. Og jeg tænkte det samme som dig: "Hvad med små (klistrede) børn og blå velour?" Jeg sad faktisk og kiggede på grå og sorte sofaer da jeg skulle vælge min nye sofa (fordi man skal være åh så praktisk med unger i huset), men jeg endte med at følge mit hjerte og vælge den sofa jeg har drømt om. En sofadrøm der starter i hjertet, den ender aldrig blindt. Sagde en klog mand vistnok engang. Og så spurgte jeg Sofakompagniet om jeg nu var helt ved siden af med mit valg, og de svarede heldigvis sådan her:"Du skal ikke være nervøs for at vælge Conrad i velour navy, for det er meget et slidstærkt stof. Velour navy har en matindale på 100.000. Matindale er en enhed der måler slidstyrken. For at lave en sammenligning, anbefales det til offentlig brug som busser og toge, at Matindalen er over 50.000. Så en velour sofa er et godt valg, når du har børn"Jeg elsker ALT ved det svar! Så du kan roligt anskaffe dig en Conrad også. Jeg er simpelthen nødt til at sige at min stue gik fra at være mit elske-rum til at være mig forelskerum. Jeg bliver simpelthen glad i hjertet hver dag når jeg kommer ind ad døren og sætter mig i den smukkeste sofa jeg har haft i mit liv.Så ja, det kan godt være jeg lyder lidt oversælgende, men det er jeg også, for jeg er så forelsket. Under den hviiiide bro, sejler en båd med to, båden den vipped' og Frejamay hun skreg, åh Conrad jeg elsker dig!I am in love!