Still not now ... gravid (og grumpy) uge 41

skaermbillede-2018-04-30-kl-21-53-53

/Kimono fra Sissel Edelbo / Denne taske er fra Nunoo bags / Briller fra Tiffanys (gave, jeg tør ikke selv købe dyre solbriller, er du da sunshine!)

Nå men det der sker lige nu er at baby stadig ikke er kommet ud, og jeg er gået 3 dage over tid indtil videre. Siden i fredags har plukkeveerne været ret kraftige, og de begynder at stråle ned i balderne og vise sig som lidt menstruationsagtige smerter. Ej smerter synes jeg ikke det er. Murren. Agtigt. Så jeg tænkte jeg lige ville lave en status opdatering her på bloggen, når nu jeg ikke sidder og stirrer min lille nye trold ind i øjnene endnu.Humør: jeg er lidt rastløst og grumpy. Jeg er overordnet set i okay humør og min humor er næsten intakt, men folk skal bare ikke være irriterende, og det er som om (høhø) at folk har en tendens til at være ekstra irriterende i de her dage. Det kan i hvert fald umuligt have noget med mig og min homonelle tilstand at gøre. Jeg siger jo bare hvad jeg ser :DPt. googler jeg en masse "hvordan gik din fødsel i gang" historier på nettet, dem er der heldigvis masser af. Og så får jeg vendt nogle hoveder rundt omkring. Især drenge og unge fyre der glor på min (meget store) mave som om de aldrig har set sådan et kunstværk før. Jeg er ude af lejligheden hver dag, også selvom det bare er en lille tur i netto eller en køretur ned til Lyngby storcenter efter blomster til lejligheden. Altså udover at jeg henter og afleverer Emmalia hver dag. Det er vigtigt for mig at se lidt andet end min lejlighed, og jeg kommer til at gå i gang med boligprojekter hver eneste dag hvis ikke jeg kommer lidt herfra. I dag har jeg eksempelvis sorteret alt børnetøj i kælderen og i mini-ninnjas skuffer i skabet. Til gengæld kan jeg hverken ligge, sidde eller gå lige nu.skaermbillede-2018-04-30-kl-21-54-16

/Bella robe fra bæredygtige Underprotection/

Min mor sover her hver aften i øjeblikket, for som hun siger "Jeg kan alligevel ikke sove og have ro, det er alt for spændende en tid lige nu". Det er en KÆMPE hjælp at hun er her, det er hyggeligt og vi kan heldigvis sagtens finde ud af at lave hver vores ting selvom jeg bor i en forholdsvis lille lejlighed. Det er dejligt. Hun bliver her også lidt efter fødslen, ligesom sidste gang, og hjælper med Ems, mad og tøjvask. It takes a village, og jeg er dybt taknemmelig for at have både venner, naboer og familie der dagligt (oprigtigt) spørger om der er noget jeg mangler. Selvom jeg stadig klarer det meste selv, så betyder det bare hele verden.Nåja, og så de der hormoner. Jeg er så skide hormonel i de her dage. Det er rart selv at være bevidst om det, for så kan jeg joke lidt med det for mig selv, især når jeg bliver irriteret på (alle) folk.Så ja. Tung, tyk, træt, øm, mere træt, skal tisse KONSTANCE, og det eneste jeg har lyst til at spise er knust isterning med vand eller straciatella-is. Yum!Så. Sig noget sjovt eller post noget sjovt eller link til yndlings klip med Niels Hausgaard eller noget. Jeg håber virkelig snart min lille ninja-prut kommer ud. Lige nu virker det i hvert fald som om hun prøver at flygte ud gennem alle andre steder end der hvor vejen ud er anlagt, så min mave ligner alt fra en toblerone til en kaktus og et palmetræ. Tak skat :DStort kram til jer alle!Frejamay