Vil du gøre en afgørende forskel for gravide? Bliv holistisk fødselshjælper med jordemoder Sophie Puck

27479869_10212365930358121_2105441905_oDet her indlæg ligger mig virkelig meget på sinde at få skrevet inden fødslen, og jeg skal meget gerne uddybe hvorfor. Det er ikke sponsoreret eller affiliate, det er simpelthen fordi jeg, på egen krop, har mærket hvad den holistiske tilgang til en gravid kvinde gør af vanvittig stor forskel. Og det er der brug for meget meget mere af!Min jordemoder, Sophie Puck, har gjort en afgørende forskel for mig under denne graviditet. Hun har hjulpet mig tættere ind på mig selv end jeg nogensinde har været før. Jeg startede min anden graviditet med frygt og ensomhed og fortvivlelse og håbløshed, og da jeg mødte Sophie og hendes holistiske tilgang til mig som alle de kvinder jeg er, så forandrede ALT sig.Alt.Jeg går i disse dage i fødsel med en dyb tryghed forankret i alle mine celler, på trods af at jeg vælger at føde hjemme selvom jeg har et kejsersnit i bagagen. Det er ikke Sophie der har truffet den beslutning, det er mig selv, men jeg har gjort det ud fra et sted indeni der er fyldt med styrke og fyldt med tillid til både min krop og til livet. Og det har Sophie virkelig en stor andel i at have hjulpet mig med. De fleste af os ved jo godt selv hvad vi vil, så længe vi træffer beslutningerne (store og små) ud fra et sted hvor vi lyser og føler at vi står i kernen af vores egen kraft.27398164_10212365930398122_1351716245_oI mandags havde Sophie og jeg det (måske) sidste møde inden vi mødes igen til selve fødslen. Udover at jeg elsker at mødes hjemme hos mig selv i mine trygge rammer, så åbner der sig altid en ny verden når Sophie træder ind ad døren. Denne gang havde Sophie taget olier med fra Jette Holm, og jeg fik en magisk og helende behandling med olier og blide tryk på kroppen, som gjorde at jeg følte mig hel og samlet og klar til hvad livet end må bringe mig den næste tid. Det var meget powerfuldt.Det der virkelig gør en stor forskel for mig hver gang jeg har møder med Sophie, det er at jeg føler mig set som et helt menneske. Jeg bliver set som urkraft, som kvinde, som mor, som selvstændigt individ, men og uden min historie, med respekt, med nysgerrighed og visdom. Med et udgangspunkt om at det er mig der er kaptajnen på denne her rejse og at jeg er omgivet af en besætning som alle ønsker at vi sammen finder skatten ved verdens ende, OG at rejsen dertil er mindst lige så vigtig som det at sidde med en baby i armene til sidst.Derfor vil jeg enormt gerne sprede budskabet om at du kan lære af Sophie hvis du også brænder for kvinder, for gravide og for fødsler. Personligt ville jeg ønske at dette tiltag, denne uddannelse, var en integreret del af alle uddannelser, hvor man ender ud med at have med kvinder og mødre at gøre, men der går nok et par dage endnu. Derfor kan du i mellemtiden selv tage beslutningen om at blive en af de bedste til at gøre en forskel for kvinder og mødre, sammen med en kvinde der har gjort en ubeskrivelig og uvurderlig forskel for mig, i en af de to vigtigste tider i mit liv, nemlig min graviditet.Du kan læse alt om uddannelsen lige her, og jeg ved at du bare skriver eller ringer til Sophie hvis du har nogen som helst spørgsmål.Jeg glæder mig i hvert fald i hele mit hjerte over at denne mulighed eksisterer, og jeg ved den allerede er med til at gøre fødeuniverset til et bedre sted for alle de stærke mammas og kommende mammas derude.

Du kan følge Sophie på hendes hjemmeside lige her, på facebook lige her og på instagram lige her <3