Så nu sætter jeg mig ud i min have og er asocial ...

skaermbillede-2018-04-22-kl-22-43-21Det er absolut forståeligt og absolut irriterende på samme tid. Den sidste tid inden fødslen går i gang.

  • Nå du har ikke født endnu (godt spottet alligevel, gode øjne dér)
  • Det må da snart være oppe over (tak)
  • Det kan da ikke vare længe endnu (nej måske ikke, og 30 meter føles heller ikke så langt med mindre jeg beder dig om at kravle 30 meter lodret op i luften, ikke? Minutter føles lidt som år lige pt, so JO DET VARER LÆNGE!)
  • Er du sikker på der ikke er to derinde? (nej da, jeg tror bare den ene er usynlig, og har gemt sig bag den anden under alle scanningerne)
  • Er du sikker på at det er en pige (det ved jeg ikke, skal jeg lige tjekke efter?)
  • Nu skal du bare nyde den sidste tid som gravid! (Yup ... tissen i bukserne, bækkensmerter, ingen søvn, indre organ-cirkelspark, kvalme, madlede, overophedet hormonsystem og lidt bræk. Det er bare med at nyyyyyyyyyyde det)
  • Er du blevet tjekket for svangerskabsforgiftning? (er du læge? Nej? Gå væk med dig!)
  • Er du klar til fødslen (næh, er det nu?)
  • Nyd din søvn så længe du har den (ja men jeg har den ikke, så jeg er lidt i tvivl om hvad det er du mener jeg skal nyde)
Så jeg tror bare det er bedst jeg sætter mig i skrædderstilling (eller er det også forkert) i haven og lader være med at snakke med flere mennesker der ikke kan administrere et godt gammeldags "hvordan har du det egentlig?"Men udover det, så har jeg det faktisk meget godt. Jeg har accepteret at jeg er hormonel (med alt hvad det indebærer), at jeg ikke kan noget, at jeg er afhængig af (mange) andres hjælp og at alting går meget langsomt pt. Nåja, og at jeg ikke kan en fjerdedel af hvad jeg plejer at kunne. Den sidste kæmper jeg stadig lidt med.Vi har f.eks lige haft en superskøn weekend, og det har været rart at være væk hjemmefra og se noget andet end væggene herhjemme. Vi har været på Møn og hjælpe min fætter med at åbne isbutik, vi har været på tur i dag, Emmalia og jeg, og så har vi besøgt noget familie her til eftermiddag. Det har bare været så dejligt.Så nu vil jeg tage min tunge gravide krop og så vil jeg gå i seng og glæde mig til jordemoderbesøg i morgen, YAY!Sov rigtig dejligt. PS. Der er jordbær til den der gætter hvor mange fregner jeg har fået i dag, yir!