Spilanbefaling: Genialt spil til 2 - 5 årige (Emmalia-godkendt!)

dsc04952Spilanbefaling til 2 årig: Genialt spil til 2 - 5 årige (Emmalia-godkendt!)Da jeg var i Odense for nyligt, var jeg inde i Heidis butik, og jeg købte dette spil til Emmalia. Det var faktisk fordi en anden kunde kom ind og spurgte efter det, og jeg blev så nysgerrig at jeg endte med at købe et til Emmalia og et til hendes kusine. Vi har allerede spillet det et par gange, og det er et kæmpe hit. Jeg havde troet der ville gå flere år før vi kunne spille deciderede spil, men altså, så blev jeg klogere.Spillet går ud på at man trækker et kort, og så er der visuelt vist en opgave som man så skal løse. Det kan være noget med at kaste et af dyrene fra spillet op i en kasse, tage det på hovedet, stable dem ovenpå hinanden eller andre opgaver der både er sjove og alderssvarende at løse.dsc04957dsc04956Når man så har løst sin opgave, eller forsøgt på det, ja så får man simpelthen en medalje. Ligesom mødre og fædre burde få hver eneste dag når de putter ungerne og ikke kom til at slå dem ihjel eller glemme dem i Netto. Ej spøg til side, men helt seriøst, forældre burde simpelthen få medaljer hver dag. Det gør man i dette spil, endnu en grund til at spille det.dsc04963Her er Emmalia ved at løse en af sine opgaver:dsc04961Det bedste ved spillet er at det er Emmalia der hiver det frem og ikke mig der siger "nå skat, skal vi spille dit nye spil?", hun er simpelthen så motiveret for at spille, og selvom det tit ender med at hun forsvinder ind i en eller anden leg med dyrene, så når vi alligevel at løse et par opgaver hver. Det er super hyggeligt, OGSÅ for forældre (vi kender jo allesammen godt den situation hvor vi har leget med vores unger i 3 timer og så finder vi ud af der kun er gået 18 minutter - det her spil er sjovt!).Emmalia er enig. Spillet kan du købe lige her, det er budgetvenligt, og der er flere varianter, hvis ikke lige det her er det første der fanger dig. dsc04953Rigtig god fornøjelse!