Emmalias smukke julegave fra far

dsc04921I går holdt vi mini-jul med far hjemme hos os. Det var med gaver, traditionel dansk julemad (og jeg fik lavet brun sovs uden sovsekulør, yay!) og hygge. Emmalias far havde en fortryllende gave med til Emmalia, som hun stort set har boet i siden. Denne Disney by Wheat Frozen kjole kombinerer prinsessen i ninjaen med hendes Frozen-passion og tylskørter der "Danser" når Emmalia danser.Det værste (kjolemæssigt) hun ved er kjoler der ikke "danser med". Det gør denne, den er simpelthen en eventyrdrøm come true, og hun elsker at have den på. As we speak er den lige til Vanish-vask på grund af et læbestift-relateret uheld, men jeg satser på at have den klar igen i morgen når ninjafisen vågnerdsc04935Kort tid efter billederne her er taget sker dette:Emmalia råber inde fra soveværelset (vi har ikke haft kontakt med hinanden i 10 min):- MOAR DU SKAL IKKE KOMME!- Skal jeg ikke komme?- Nej du skal bare blive der!- Okay, så bliver jeg her i stuen- Fint mor

Så bliver jeg bare her i stuen...
dsc04923dsc04922 Disney by Wheat Frozen kjole - find den her. Den er i hvert fald et kæmpe hit her, hun knuselsker den!Hvad fik dine unger til jul?