Ny favorit børnetøjsbutik online (god til julegaver til de nybagte forældre)

skaermbillede-2017-11-22-kl-14-38-03 Nogen gange skal man lige huske at sige højt når man finder noget fedt. Det er så nu. Jeg faldt over webshoppen Elodiedetails.com forleden dag, og blev så glad fordi der er en webshop der har bare lidt andet end alle de andre shops derude, som jeg godt nogen gange kan køre død i. Jeg synes simpelthen der er så mange fine ting med fine detaljer at jeg var nødt til at dele.Som f.eks denne Beanie hue med guld-detalje, eller det fine Sengetøj med drømmefanger. Det passer perfekt til Emmalias seng og stil i soveværelset. Løve håndklædet er vi bare nødt til at eje. I går sagde jeg til Emmalias far at de håndklæder hun har er til babyer, og jeg kan godt lide dem med huer.Når nu baby kommer, drømmer jeg om en Ballon musik spilledims som lillesøster kan ligge og lytte til. Og så har de bare De sødeste sutter (her en løve). Også i en lidt anden sil end det man ellers ser.  Nåja, og når det bliver broccolimos-tid, så har de de sødeste Lær at spise - hagesmækker.Anbefalingen er hermed givet videre <3