Jeg har HELT SELV (næsten altså) skiftet sprinklervæske på min bil!

skaermbillede-2017-11-20-kl-23-35-47Udover at jeg har glemt at huje op omkring mit tandlæge-besøg i dag (det slår mig lige at jeg ikke har skrevet om hvorfor det er så awesome jeg er kommet til tandlæge. Det må jeg gøre ASAP!), så er der sket noget helt vildt fantastisk, som jeg er nødt til at prale omkring!Kender du det? Du er løbet tør for sprinklervæske, og du ved godt du skal have hældt noget ny på, og du har faktisk noget i bagagerummet (tak paps), men det er så tisse-koldt udenfor, og du ved ikke helt præcist hvorhenne på bilen du åbner kølerhjelmen, og så går der lige et par dage (eller 14), og så holder du pludselig en mørk, sen aften, efter en alt alt for lang arbejdsdag (uge, jeg har arbejdet hele weekenden også), og tænder den iskolde bil... og så kan du godt se at du nok ikke kan køre hjem uden at ramme et træ eller en bus, for forruden er simpelthen for beskidt. Så det SKAL være nu. I mørke. Og kulde. Og med pæne negle.Ja, den situation stod jeg i i dag. Og efter af have ledt i alt lige fra handskerummet til under sædet, så måtte jeg gøre som man gøre i "hvem vil være millionær?", jeg måtte ringe til en ven. Min første livline tog ikke telefonen. Den næste var min kloge lillebror, og da jeg lige rammesatte samtalen med et "er du klar til ugens bedste spørgsmål ever?" så var han født klar. Og da jeg sagde "nå, Rasmus, hvordan åbner man så kølerhjelmen på en Yaris?", så må han have set noget virkelig sjovt i fjernsynet samtidig, for han kom helt til at grine. Og er det nu jeg skal fortælle at jeg på nuværende tidspunkt allerede havde googlet OG youtubet om andre måske havde haft samme udfordring? Det havde de ikke.Efter kyndig gennemgang af knapper og håndtag og skjulte håndtag (BINGO) i min bil, så fandt vi ud af hvor man kunne åbne henne. Og som den samarbejds-teamorienterede type jeg er, spurgte jeg min bror om "ikke nok du lige vil blive hængende i røret indtil jeg er klar til at køre igen?????" Det ville Rasmus gerne.Næste "ugens spørgsmål""Rasmus, gør det noget hvis man kommer til at hælde sprinklervæske ned i motoren? For det er lidt svært at ramme det hele lige ned i hullet?" Og Rasmus må have set den samme virkelig sjove udsendelse i fjernsynet, for han kom sådan til at grine igen. Og svarede "altså, du skal nok prøve at undgå det så meget du kan".Og sådan gik det til at jeg jublende smækkede kølerhjelmen i igen, og kunne køre videre med helt rene og lovlige ruder.A'hva'be'har?!