Glimmervinter og luna-jakke til fashionable frossenpinde

skaermbillede-2017-11-20-kl-10-31-05 Måske er det fordi julekatalogerne er landet i butikkerne, eller også er jeg bare træt af ikke rigtig at kunne passe mit tøj pt. Eller også er det bare helt utrolig dejligt at drømme mig rundt i lækre strikke, glimmerstøvler og lækre Luna-jakker. Her er i hvert fald lidt tanker om denne vinters mode.Jeg så denne  Strik fra Ganni på en anden blog og blev straks forelsket. Jeg er simpelthen så færdig med sort, og jeg har brug for farver i mit liv, så strikken, og især halsudskæringen er jeg vild med, den ville gøre det godt over min fine tykke mave. Jeansene fra Mango kan jeg af gode grunde ikke passe før engang til næste år, men jeg elsker de der lidt løse boyfriend-cut jeans, de er så nemme at style og jeg elsker det lidt casual look de er med til at give.Støverne Stine Goya er bare alt hvad jeg drømmer om i en vinterstøvle (hvis vi lige ser bort fra vandre-ture i Dyrehaven): glimmer, perfekt hælhøjde, ankelhøjden. Ja tak. De vil være gode til alt denne vinter, især til jeans, men også til en julefrokost (er du gravid har jeg lavet et inspirationsindlæg til dig, hvis du også står og mangler tøj til årets julefrokost, læs det her)Nåja, og så Parkaen fra Soyaconcept. Jakker man kan bo i er bare altid et hit hjemme hos mig, især til vinter, og jeg tror denne er et godt bud, og til en supergod pris.Hvad drømmer du om til din vintergarderobe? (husk link <3)