Når man kommer til at gå ind i politik selvom man er alt for dum til den slags

bebesFølelsen sidder der stadig, selvom det efterhånden er 20 år siden vi havde politik på skemaet i folkeskolen. Følelsen af at de allesammen snakkede russisk, og jeg sad der og vidste ikke om jeg nogensinde ville kunne gennemskue hvem jeg skulle stemme på. Jeg var simpelthen bare for dum og uintelligent til at røre politik med en ildtang. Og sådan blev det så. Jeg har næsten aldrig stemt, for jeg tænkte det var bedre for alle at jeg lod være frem for at sætte mit kryds helt forkert.Den historie lever stadig. Alligevel har jeg i dag kontaktet 5 lokalpolitikere, skrevet et læserbrev til lokalpressen, talt med et par andre forældre i kommunen, talt med en pædagog i kommunen og klokken er lige knap 11.Nogengange gange må vi simpelthen bare trodse vores gamle (bullshit) historier om os selv, og så må vi kaste os ud i det alligevel. En klog kvinde jeg Skypede med for nyligt sagde "hvis du vil vide noget om et emne, så skal du ikke læse en bog, du skal skrive en". Og det må vi jo så gøre. Skrive vores egen bog om emnet. Og det er jeg så i gang med nu. Familiepolitisk aktiv og i dialog med vores lokalpolitikere selvom jeg har bildt mig selv ind at jeg er alt, alt for dum til den slags.Så vær så artig. Velkommen til mandag. Og nu skal jeg have et møde med en forretningspartner, og spise uhyggelige mængder mad på Meyers Spisehus. Og prøve at leve med at jeg har ondt i maven igen i dag efter at have afleveret Emmalia til en pædagog der i dag var alene med 10 børn. Jeg blev indtil den næste kom. KÆMPE meget glimmer på vores pædagoger og medhjælperne derude. I fortjener det om nogen!