Hvad er anderledes ved at have sex når man er gravid?

gravid sex

Hvis vi to er i familie med hinanden, så spring lige dette blogindlæg over (mor)

Spørgsmålet er taget ud af en privat samtale jeg havde i dag. Og i mens jeg var ved at skrive svaret, tænkte jeg "hey, det her er der måske andre der også godt gider at læse, så nu skriver jeg det lige på bloggen". Så nu skriver jeg det her på bloggen. Muligvis igen. Men altså, sex all the preggos!Min graviditet var ca 9 måneders invaliderende kvalme. Fuck nu dem der siger at graviditet ikke er en sygdom. NEJ, det er det ikke, men man kan godt blive SYG AF AT VÆRE GRAVID. Og det blev jeg. Men trods 24/7 kvalme i alle 9 måneder, så nød jeg min krops vilde forandring, og ikke mindst noget god sex med en god ven.Hvorfor er det så godt?Jeg kan jo overhovedet ikke tale på alles vegne, men jeg kan tale på mine egne. Graviditeten, for mig, føltes lidt som at besvare et ur-kald. Min krop kom i kontakt med noget jeg aldrig har været i kontakt med før. Et nyt niveau af kvindelighed, moderskabet som noget helt nyt, jeg følte mig helt enormt sexet med al den energi, de nye former og de nye følelser graviditeten bragte med sig. Og ja, det er måske ikke alle gravide der oplever det, men nogen gravide kan blive helt ekstremt liderlige under de der 9 måneder.Hvis man ikke lige har en mand eller en dame derhjemme, så kan man jo låne en, eller også kan man ringe til en ven der hjælper med den slags udfordringer. Så det gjorde jeg. En jeg kender rigtig godt. Og det er egentlig ikke fordi jeg bryder mig ret meget om at snakke om mit sexliv, men fordi jeg virkelig ønsker for så mange gravide som muligt at opleve det jeg oplevede, så skriver jeg om det alligevel. Så kan jeg være den stedfortrædende historie. Jeg håber ikke mine familie læser med lige her.Det der med at blive rørt ved, elsket med og kigget på som om man er en gudinde, når man er i kontakt med roden af sin kvindelighed, at hele den kvindelighed og hele ur-kaldet det lever i kroppen mens pulsen stiger og man hengiver sig til en der nyder hver millimeter af din gravide krop... det er svært at beskrive med ord. Det skal prøves. Hvis det er det man har lyst til selvfølgelig.Jeg blev overrasket over hvor fantastisk det var. Jeg håber jeg kommer til at prøve det igen. Hvad med dig, hvordan har du oplevet graviditet og sex?