En helt sær særlig form for momgasm (kom indenfor hjemme hos os)

frejamay novemberSelvom denne dag startede helt skævt (fordi "vi" vågende kl. 5, og det burde simpelthen være forbudt at vågne så tidligt uanset hvor kongelig man så end er!!), så sidder jeg her nu og kamp-nyder mit liv et øjeblik. Tænk at jeg skulle blive en af dem...img_2362"Nej, nu tager du Emma med, og så kører I, og så ses vi ikke før om et par timer!"Jeg har aldrig troet jeg ville nå dertil. Der hvor jeg beordrede Emmas far til at tage Emma under armen og smutte. Afsti afsted.  Men det skete altså i dag. Jeg var simpelthen så træt, og jeg havde sådan brug for en time eller to uden nogen former for puls omkring mig. Så Emma og far tog på legepladsen. Dengang vi lå i konflikt og alt var dårligt frygtede jeg den dag de skulle være alene sammen. Af mange forskellige årsager jeg ikke lige gider komme ind på nu. Men altså. Hvor er det bare enormt dejligt at den dag kom helt af sig selv og med følgeskab af den største tryghed og ro overhovedet.Lidt over middag skrev han og spurgte om jeg ville hente dem. Det ville jeg gerne. Vi kørte hjem, alle tre trætte, og jeg ved ikke hvad der skete, men jeg fik en kortslutning i hjernen, og så gik der ellers rengøringsvanvid i den. Emma legede med far og tegnede tegninger på gulvet i køkkenet. Jeg fatter stadig ikke hvordan jeg har nået det hele, men her kommer listen:img_2364I dag har jeg nået:At støvsuge - også bag sofaen, under sengene og i alle hjørner!At pudse vinduerAt gøre alle køkkenskabe rene indvendig og udvendigAt vaske gulv i stuen og køkkenetAt skifte sengetøjAt rydde op i mit tøjskabAt sortere mit tøjskabAt sætte tøj til salg på Tradono (find min profil under "Anne Deppe" derinde - kan ikke ændre navnet)At sortere alle mine papirerAt lave sund aftensmadAt skrubbe køkkenvaskenAt rydde hele køkkenet opAt rydde hele stuen opAt rengøre min computer (med vatpind)At rette den persienne ud som Emma har bøjet i 47 retningerAt danse og høre musikAt støvsuge opgangen for stankelben og døde myg, især i loftet (og ja jeg har sat en klump toiletpapir i mundstykket på støvsugeren nu fordi jeg er bange for de kravler ud igen)img_23574 timer koncentreret rengøringsvanvid, selvom Emma og Emmas far var her. Vi havde alle tre en fest. Emma have mor i nærheden (hun er i seperationsangst-fase lige pt), Emmas far nød tiden med Emma, og jeg nød at kunne høre de to hygge sig max imens jeg fik lov til at svinge støvsugeren og karkluden OG danse til AL min yndlingsmusik for fuld skrue.Ej, men jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har følt jeg kunne svæve, som jeg kunne i dag. Selvom jeg nyder mit liv som solo-mom-boss, så er det faktisk helt vildt skønt at være to engang i mellem. Jeg skal aldrig giftes eller bo sammen med en mand, og jeg elsker at Emmas far og jeg kan tjekke ind og ud i familielivet for Emmas (og vores alles skyld), som i aften, hvor vi spiste sammen, og i dag hvor han har haft det primære ansvar for Emma, og jeg lige kunne træde til hvis der var behov. Men ellers har de to stort set ikke eksisteret i mit univers, jeg har bare haft Monica Geller rengørings-vanvid, og jeg har elsket hvert sekund af det.img_2358Og ja ja, jeg ved godt at en rigtig boligblogger tager billederne i dagslys eller med et par softboxes eller lign. Men nu er jeg ikke boligblogger, og jeg vil fejre min succes NU! Så du må forestille dig "Bo Bedre" filteret.img_2361Nåja, og så har jeg sat Emmas legehus på hjul. Det er dårlig Feng Shui a ting står direkte på gulvet uden ben eller hjul. Da jeg var i kælderen tidligere så jeg at jeg har sådan en møbel-flyttedims med hjul på, og den er nu installeret under dukkehuset. Så kan hun selv køre huset rundt i stuen som det passer hende.Armmen altså! Jeg kan næsten ikke være i min krop af bare lykke. Tænk at jeg er sådan en... der skal ikke mere til. Nu kan jeg bruge min tid på at læse en bog eller et eller andet vildt.Eller gå i seng. Det er over min sengetid.Har du også helt særlige ting du kan få momgasm over? DO tell us!