Stormflod og jordbær og sletning af facebook - en lille feriehilsen

dsc02617Vejrappen siger overskyet og masser af regn hele ugen. Indtil videre havde vi haft mere sol end regn... hvis man altså gør det op i sol/regn timer og ikke i nedbørsmængder. I går tror jeg nemlig der faldt hvad der svarer til stillehavet på den sommerhusgrund hvor vi bor. Til gengæld overrasker vejret positivt i forhold til appen, og det er den eneste grund til at jeg tjekker den. For at blive positivt overrasket. Og det føles så dejligt!Vi er i sommerhus, og jeg er temmelig offline, hvilket jeg nyder. Hvis jeg havde været en god og dygtig blogger, så havde jeg skrevet en masse blogs forud for ferien, og havde sat dem på autopilot inden jeg tog af sted. Som du kan fornemme er det altså ikke tilfældet. Til gengæld nyder jeg offline-tis og skærmfri tid, men det er heller ikke så sundt (blink blink) for mig, for i går aftes lå jeg og tænkte at måske er det også på tide at slette alt hvad der hedder facebook...... fordi...Jeg er træt af tonen og alt hadet derinde. Der er mange ting jeg virkelig elsker ved facebook, men der er også mange ting der sluger min energi, og som jeg virkelig ikke behøver i mit liv. Langt ude i skoven kommentarer, artiklen om forfærdelige ting der sker mod børn, notifikationer hver eneste gang en af mine 5.000 fb-venner slår en prut. Den lille røde irriterende prikken på skulderen, der hele tiden minder mig om at der er noget jeg skal se, som jeg ikke har set endnu. Nøj hvor er jeg træt af det. Jeg troede faktisk det ville blive en slags svær kold tyrker at lægge telefonen fra mig heroppe i sommerhuset. Det er det ikke. Ikke det der ligner. Jeg bliver nærmest irriteret på den hvis den har ligget i min hånd i mere end 6 minutter. Til gengæld nyder jeg at læse bøger.På den anden side er det at dele og det at debattere og vende ting med gode mennesker, og det at have et skønt netværk, noget der giver mig helt vildt meget. Spørgsmålet er efterhånden om det er prisen værd, eller om jeg skal forsøge at få dækket det behov på andre måder. Jeg er virkelig nysgerrig på hvordan andre løser den udfordring, især dig der også bruger FB til arbejde. Hvordan gør du?dsc02589Nåman, jeg ville bare sige hej og stormflod og jordbær og sletning af facebook (spørgsmålstegn), og sige vi har det godt. Jeg lever næsten udelukkende af chips, jordbær og asti. Og frisk luft og lyden af unger der har det godt... når de ikke lige er ved at flå hovedet af hinanden på grund af en eller anden latterlig gul bus eller rød bil (hvilket sker omkring 20 gange i døgnet), årh, den der "DET MIIIIIIIIIIIIN" periode, den må godt være kort.Nyder du din ferie? Og hvor er du henne?