Oh so blue - armmen seriøst, har du set de her fede væg-dippedutter?

ohsoblueBilledet har jeg lånt fra Oh so blue, fordi hun simpelthen laver de flotteste vægdekorationer. Jeg er simpelthen ikke en plakat-dame, jeg er trådt ind i en periode med blødhed og blidhed og varme og runde former, og de her væk-dimser, dem er jeg bare fuldstændig forskudt i. Jeg må i gang med at spare op!Jeg spurgte lige på facebook, mit kloge kloge facebook-panel, og her er nogle profiler du skal følge hvis du, ligesom mig, er forelsket i det her væg-vævning:Ohsoblue - selvfølgeligskaermbillede-2017-06-15-kl-23-39-41Og Winnie, som du finder på instagram her, hun har lavet den du ser på billedet ovenfor her, og sælger også via sin profil. Men hold your horses! Jeg så dem først! Så du må pænt vente på at det bliver din tur!Kender du andre der laver dem? Og hvad er den officielle betegnelse? Væg-væv? Væg-væv-deko? Wallhanger? Wall-wool? Sig det, hvad er det?