På skovtur og lidt om skovtursregler i vores familie

dsc01656Vi er så heldige at bo i de smukkeste områder af Lyngby, hvor vi er omgivet af skov, søer, åer og natur. Næsten dagligt er vi ude og lege i skoven eller haven, eller bare ude, fordi det er så godt for sjælen at være udenfor. IMHO (in my humble opinion)I dag vil jeg fortælle lidt om hvilke regler vi har når vi går i skoven.dsc01719Når Emma og jeg er afsted er der stort set kun 1 regel, og det er at vi bare have det sjovt! Emma må blive lige så beskidt som hun orker, jeg har altid skiftetøj med, og det gælder både at hoppe i vandpytter, klatre i træer og spise jord. Lige ved regnorme sætter jeg dog grænsen, jeg nægter at pille en tygget regnorm ud af hendes mund.dsc01728Vi legede selv meget i skov og grønne områder da jeg var barn, og det var der de bedste lege blev leget. VI kom også hjem møgbeskidte, og vi hørte aldrig for det, fordi børn skal blive beskidte, i hvert fald i vores familie, og det har jeg adopteret. Skidt er bare skidt og skov-snavs er bare skovsnavs, men minderne, de varer for evigt og tiden kommer aldrig igen. Jeg har også altid mudder over det hele og er sort under neglene, og det er vildt dejligt at have et barn der kan rykke mig derud hvor jeg bliver snavset igen.dsc01698Våde tæer er der ikke nogen der er blevet syge af, og vi propper avispapir i skoene når vi kommer hjem, så tørrer de hurtigt igen :)dsc01778Far og Emma har fået godt med mudder på. Det er tegn på at det har været en god oplevelse i skoven i dag.dsc01736Jeg elsker naturen. I mit næste liv vil jeg gerne fødes som abe eller noget, så jeg kan bo derude hele tiden.Kan du anbefale nogle gode steder at tage hen med børn som er natur-oplevelser? Fåreklip? Frilandsmuseer? Noget hvor man måske kan klappe nogle dyr?