Familiepjækkedag i Københavns Zoologiske have

dsc01503I mandags havde vi revet en dag ud af kalenderen for at tage i Københavns Zoologiske have. Moster og mosters to piger, momse og morfar, Emma og jeg. Jeg elsker Københavns Zoologiske have, det er simpelthen så dejligt et sted at komme med ungerne, de kan løbe frit omkring, der er god stemning og det er spændende at se dyrene. Uanset om jeg har været der til kulturnat eller en lørdag middag eller en mandag morgen, så er det bare altid en god oplevelse.dsc01500Men altså, selvom det var mandag morgen og familien var i hopla, så er det jo ikke lige nemt for alle, det der mandag morgen. Aben her tager sig lige en slapper mens ungerne leger inde ved siden af.dsc01491Jeg synes Københavns Zoologiske have er til at overskue, og der er nok at se derinde. De er gode til at informere om nye events og nye unger, f.eks skal den ene elefant have en lille unge om ikke så længe, og man kan simpelthen skrive sig op til en sms-service, hvor man får at vide når der begynder at ske noget på den front. Det er da en Zoo der har forstået at bruge de medier der er til noget fornuftigt.dsc01485Faktisk blev jeg ekstra stor fan af københavns Zoologiske have dengang hele sagen om den døde giraf den rullede. Jeg synes de håndterede sagen helt fantastisk, og jeg synes samtidig det var skræmmende at læse voksne menneskers grænseløse og hadefulde kommentarer mod Københavns Zoologiske have. Et godt eksempel på hele den Disneyficering af naturen som jo ikke rigtig har noget med virkeligheden at gøre.Jeg har selv haft fornøjelsen af at lave et større interview med en Zoolog fra Københavns Zoologiske have, og de arbejder jo faktisk netop på bevarelsen af truede arter, og på at holde generne så stærke som muligt. Modsat os mennesker der insisterer på at redde alt, og svækker vores egne gener for hver generation der kommer. Det er en lang etisk snak, men en dag kan vi være tvunget til at have den.Anyways. Jeg nyder at komme i Zoo og jeg nyder at være sammen med min familie. Emma og hendes kusine Emilie legede rundt hele dagen, og det er bare den største glæde at se ens eget barn være omgivet af mennesker der elsker hende. Det går lige i hjertet. Her er lidt billeder fra dagen:dsc01472Det er så fascinerende at opleve hvilke farver naturen skaber. Her er det de blå fugle der fanger opmærksomheden. dsc01436Emma og Emilie løber rundt i elefanthuset. De havde en fest de to tøser.dsc01406Søløve træning/sundhedstjek. Det var ret vildt at se hvad de kan de søløver der.dsc01394Emma og Momse ser søløveshow.dsc01393Lidt mere søløvedsc01386Emma er som sædvanlig ikke til at stoppe. Enten hænger hun i et eller andet, er på vej ind eller ud af et eller andet eller op på et eller andet. Det barn kan simpelthen ikke gå, hun kan kun løbe meget stærkt.Har du lyst til at tage en tur til Københavns Zoo, så kan du læse meget mere her. Tak for en lækker dag til Zoo og til min skønne familie.