Velkommen til min youtube-kanal for kvinder (og mænd) med hjertemod

er-du-utilpasset-i-dit-eget-setup-mayday-tv-frehjamay-novemberskaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17Ja, når man reklamerer for sig selv, så skal indlægget også deklareres som reklame, så det er hermed gjort. I gamle dage havde jeg en Youtube-kanal der hed "Deppe-TV", du kan se alle afsnit her.  Så skete der det at jeg blev gravid, og moder jord ville at jeg skulle ligge med hovedet i toilettet i alle 9 måneder, og så sluttede Deppe-TV. Så kom der et barn og et navneskifte, og nu er jeg tilbage med Mayday TV.Mayday TV udkommer hver onsdag, og du kan føle med på min business-blog her, især hvis du går med en iværksætterdrøm i maven. Dagens afsnit var egentlig et helt andet, men så lavede jeg en live-session på facebook, og den endte med at blive meget federe end den video jeg havde lavet, og ja... man har et standpunkt til man facebook-live opdaterer et nyt. Se med her, især hvis du trænger til et lille velvet-slap fordi du sidder fast i hovedet på din drøm.Jeg drømmer om at vi er flere, især kvinder, som kommer ud over rampen med de idé'er vi render rundt med i maven, verden har brug for det, og hvor er det ærgerligt at der er så mange tiltag der ikke bliver til noget, fordi vi ikke tror nok på os selv eller er bange. Det skal vi lave om på. Sammen.Jeg håber du tager godt imod Mayday TVhttps://www.youtube.com/watch?v=kJ5cE6iI0xI&t=4s