Mærkelige ting børn spiser

IMG_0783Børn er simpelthen så sjove. Her til aften havde Emma fået nattøj på, hvorefter hun går ud i entreen og henter sin skihue med stor kvast på toppen, tager den på selv, sætter sig ind i sin seng og begynder at læse en bog. Med skihue med kvast. Hej hej med dig. I dag skal vi snakke lidt om mærkelige ting børn spiser. Mød Emma. Emma er knap to år gammel. Her er en liste over mærkelige ting hun spiser:Sand (ikke bare et nip, men håndfulde, helst vådt sand)BarkOliven (hun kan tømme et helt glat uden at rynke på næsen)SneIs (altså det der hænger ned i istapper)Skuresvampe (de er blevet forbudte i mit hjem netop af den årsag, da der er noget sundhedsskadeligt møg i de svampe, som kan skabe afhængighed)Min hovedpude (der er lavet af skum)og det var vist det jeg kunne komme i tanke om lige nu. Men altså, hvad spiser dit barn derhjemme? Emma kan umuligt være den eneste der nyder et stykke skumhovedude med lidt oliven til, og lidt vådt sand?