Her er de 3 mest irriterende typer på facebook

de 3 mest irriterende typer på facebookJo, man må godt synes nogen er irriterende og samtidig være et godt spirituelt menneske. Man må også gerne være vred uden at man nødvendigvis er i ledtog med satan. Bare så vi lige er enige om spillereglerne inden vi sætter gang i dette blogindlæg. Muahahaha!Jeg har samlet en lille oversigt over de 3 mest irriterende typer på facebook. Og det er ikke dem du tror det er. Modsat dig (måske), så har jeg ingen problemer med hverken billeder af børn (i læssevis), billeder af katte, af mad, af træningsresultater eller af photoshoppede billeder af Donald Trump. Bring'em on! Men dem her, de går mig på nerverne. Jeg har en løsning på problemet til sidst, så jeg ikke efterlader nogen hængende. her er de 3 mest irriterende typer på facebookIrriterende type på facebook #1 Le Idiot!Du kender det godt. Det er den ven/veninde der også tror at George Bush var en fjernstyret hånddukke. Men mest irriterende er det når de poster de der rettigheds-opdateringer som har cirka samme effekt som hvis man sætter sig ned og skider i skovbunden. Bortset fra at det med at skide i skovbunden det muligvis kunne gøre noget godt for miljøet."Jeg deklarerer hermed at...." - vil du dog tie stille med det vrøvl?Her er en deklaration du kan vinde med:

"ADVARSEL! MEGET vigtigt! DEL for pokker da!Når klokken slår 00.01 d. 28 marts 2017 begynder Facebook at stjæle dit toiletpapir, hvis du ikke kopierer denne meddelelse - kopierer - ikke deler. Desuden skal du sende den til alle på din mailliste, samt sende en SMS med den til alle i din telefonbog.Når det er gjort, skal du rejse dig ved din computer og synge første og sidste vers af Kong Christian, mens du vinker til skærmbilledet. Dette er ganske sikkert og vist.Så altså, hvis du ikke gør som ovenstående, begynder Facebook at fjerne dit toiletpapir stykke for stykke.Hvis du gør det, vil du indenfor 3 dage modtage en enhjørning med posten og så undgår du også, at Facebook omkoder din computer til at sende stråler ud, der dræber små harekillinger.Jeg har kopieret denne, og jeg ved at mine venner vil gøre det samme, for vi vil alle gerne frelse små hareunger og beholde vores toiletpapir!WHO/ Nato and The White House."

Jeg er simpelthen begyndt at slette folk der proklamerer og deklarerer ting på facebook om deres rettigheder. Prøliåhørher, det er gratis at være på facebook, du har ingen rettigheder. Kan du ikke lide den ligning, så må du gå. Bum.

her er de 3 mest irriterende typer på facebook

Irriterende type på facebook #2 Le Vaguebook

"Jeg havde aldrig troet det her skulle ske for mig"... and that's it. Eller "jeg er helt mundlam, anede ikke folk kunne opføre sig så grimt overfor andre"... og ikke mere. Jeg får lyst til at stikke min arm ind igennem skærmen og vapse dem en lille flad. En kærlig flad. Det der passivt agressive drama, det er facebook-livet simpelthen for kort til. Enten så skriv noget hvor vi kan hjælpe dig, kramme dig, trøste dig, for det vil vi faktisk rigtig gerne, eller også så ring til dine rigtige venner ude i virkeligheden, det der halve opmærksomheds-drama du har kørende, det skal stoppe nu. Kommentarfeltet bliver hurtigt fyldt op med "hvad så søde?" hvortil du svarer "skriver lige en pb". Armmen altså. Det svarer til kun at vise teaserne og Cliffhangerne fra "Keeping up with the Kardashians" og så aldrig afsløre hvad der egentligt skete. Det er der da ingen der gider, er der?

skaermbillede-2017-03-27-kl-23-24-34

Irriterende type på facebook #3 Le Politicians

Jeg har mutet dem allesammen, jeg orker simpelthen ikke politik fra politikere i mit feed. Så vil jeg faktisk hellere læse en deklaration eller en uforløst drama-update, det sætter sig ikke som facebook-pest i min hjerne. Jeg synes politikere skulle overveje at gå tilbage til stentavler, sådan så de har rigtig rigtig god tid til at tænke sig om inden de lukker noget som helst ud i det offentlige rum. Det tror jeg vil være det bedste for landets fremtid.

Bum. Og her er løsningen:

Slet!

Mute!

Mød dem med omvendt humor-psykologi a la det med toiletpapiret.

Hvad med dig, hvad er dine?