5 (sjove) online mennesker, der gør det meget lettere for mig at være mig

Jeg kan ikke huske hvem det var der udtalte at folk skulle stoppe med at være så selvcentrerede, og stoppe med at dele så meget af deres eget liv. En eller anden akademiker. Og så var det jeg tænkte at det er godt han (for det var en han) ikke bestemmer over andre end sig selv, jeg er nemlig en af dem der elsker at læse om andres "deles ud af sig selv". Derfor har jeg samlet 5 mennesker der, ved bare at være dem selv, gør mit liv til et meget federe liv at leve. Vi bestemmer jo heldigvis selv hvor vi henter vores inspiration. skaermbillede-2017-03-26-kl-14-08-061: Celeste Barber  - følg hende på instagram herMit liv er lykkeligere hver eneste dag fordi hun findes. Celeste kiggede på alle de der billeder af supermodeller og kendte kvinder, og besluttede sig for at lave sin egen (noget mere realistiske) version af de opstillede billeder. Hun har i dag 1,6 millioner følgere, jeg tror netop fordi hun slår hul i facaderne og laver en virkelig sjov og genkendelig version af alt det vi tror vi skal leve op til. Jeg nyder at se hendes billeder, jeg griner og tisser i bukserne af grin, og fordi Celeste Barber findes, så føler jeg at der er mere plads i verden til sådan en som mig. skaermbillede-2017-03-26-kl-14-12-272: Satiriker og komiker og hesteavler Niels HausgaardUgentligt er jeg lige forbi Youtube for at få mit fix. Jeg elsker hans humor, jeg elsker hans måde at fortælle på, jeg elsker hand billede-sprog, hans pointer og hans tilgang til livet, politik, børneopdragelse og de emner han ellers kommer ind på i sine shows.Niels Hausgaard er en levende legende indenefor komikkens verden, hvis du spørger mig, han er sin helt egen og han formår at få selv en erhvervsfisker fra nordvest-jylland til at grine. Niels tager ikke det der med lange uddannelser og kloge-Åge typer så højtideligt, og det kan jeg godt lide. Jeg kan selv godt sidde og ryste på hovedet over politik, artikler hvor eksperter udtaler sig osv. men Niels har bare en rigtig fin og lækker måde at uddele lussinger på, og det er jeg dybt inspireret af.skaermbillede-2017-03-26-kl-14-25-013: Bretman Rock - find ham på instagram her Med 7,6 følgere på instagram har han en rimelig okay business kørende, ham Bretman. Han er alt det du aldrig finder i Danmark, ikke engang i Jim Lyngvild og Ole henriksen klonet sammen; han er for meget, han er alt det janteloven ikke er, han er sjov, han er sig selv nok, han er irriterende, egoistisk, selvhøjtidelig og alt mulig andet. Og jeg elsker ham. Jeg elsker hans humor, jeg elsker at han er sig selv ud i alle de mindste celler i kroppen, jeg elsker at han bare gør det der betyder noget for ham, jeg elsker hans make-up tutorialt, jeg elsker at han har den fuldstændig samme gennemslagskraft uanset om han befinder sig i smoking og med fuld make-up på den røde løber, eller om han sidder i bader uden make-up og med akne på kinderne og skum i håret. Han er en kæmpe inspiration for mig, og jeg øver min indre Bretman så tit jeg kan komme til det.skaermbillede-2017-03-26-kl-14-53-17 skaermbillede-2017-03-26-kl-14-53-094: Plussize model Josephine Dahl Christensen - følg hende på instagram herUdover at Josephine er smuk, så har hun også en spirituel og søgende side, og den kombination elsker jeg. Mit liv bliver bedre af at følge Josephine fordi hun står ved den hun er, hun har det smukkeste ansigt og den smukkeste krop, og hun har ambitioner for fremtiden. Jeg elsker at være med hende på arbejde gennem hendes platforme og jeg elsker at følge med i hvordan hun, step by step, træder mere og mere ind i sine drømme, og samtidig oplever verden omfavne hende og imødekomme de drømme hun har. Men livet er ikke altid let, og hun er ikke blev for at tage os følgere med ind der hvor det gør ondt, der hvor der ska stilles svære spørgsmål og der hvor alle helst vil undgå at være. Jeg er så heldig at jeg kender hende privat, og jeg elsker at verden er beriget med hende, hendes historie og den måde hun sætter sit præg på verden på. Det her er kun begyndelsen, hun er virkelig værd at følge. skaermbillede-2017-03-26-kl-14-44-085: The Kardashians (se programmerne lovligt og gratis her)Jeg kunne også have skrevet "Forsidefruerne" eller "alt fra Se og Hør", men nu er det Kardashian familien jeg er mest inspireret af, så det er dem jeg følger. Selvom deres verden på nærmest ingen som helst måder minder om min egen, så kan jeg alligevel ikke lade være men at elske alle følelserne, konflikterne, relationerne, drømmene og glæden ved at stå ved den man er. De er så seje i den familie, netop fordi de er det hele, de er for meget, for lidt, ærlige, ikke ærlige, de kæmper, og nogen gange må de slippe noget der er svært at slippe. Jeg elsker at deres meget forskellige kroppe blivet hyldet uanset hvilken størrelse de har, jeg elsker deres business-mindset, jeg elsker den måde de går ind i deres kontroverser på. I det hele taget synes jeg de gør det rigtig godt, og jeg siddet klistret til skærmen når der kommer et nyt afsnit af serien. Jeg er en late-mover når det kommer til serier, så jeg har først lige opdaget de her skønne damer indenfor det sidste års tid, så jeg har stadig et par afsnit til gode. De mennesker vi afskyr siger noget om os selv. De mennesker vi er inspirerede af siger noget om os selv, sådan vil det altid være. Jeg er generelt mest inspireret af de mennesker der har kant, nerve og bare er dem selv. Jeg elsker folk jeg kan huske fordi de har ramt noget i mig, enten deres historie, deres personlighed eller noget de står for. Det kan sagtens være at de har provokeret mig. Indenfor min vennekreds er nogle af mine bedste venner samtidig de mennesker i mit liv der har provokeret mig allermest. Jeg oplever lidt det samme når jeg ser X-Factor, dem jeg stemmer på er dem der, for mig, har mest nerve. Ikke dem der synger bedst. Når noget bliver for mainstream og for kedeligt og for "flyder i et med mængden" så mister jeg interessen lige med det samme, og jeg kan ikke huske folk.Hvad med dig, hvem er du inspireret af? Og hvorfor?