Velkommen bag kulissen i bloggerland

skaermbillede-2017-03-10-kl-21-14-01Det har tidligere vist sig at være en god idé at vise lidt bloggerliv bag kameraet, jeg får i hvert fald mange skønne kommentarer fra jer læsere når jeg viser hvordan tingene i virkeligheden ser ud bag kameraet. Så i dag skal du møde min revisor Casper. Heldigvis er Casper en cool dude, som ikke lader sig (særligt meget) distrahere af at Emma deltager på dagens møde, at hun smider alt tøjet, tisser på gulvet (hvem gør ikke det?), kaster ca 100 ristede hasselnødder rundt i stuen og stjæler hver eneste kuglepen jeg prøver at skrive noter med. Tak for hjælpen Emma, din skøre kugle.2017 er økonomiens år for mit vedkommende. I 2012 var jeg en af dem der blev ramt af tvangsauktion efter finanskrisen (læs historien her), og det har lagt en kæmpe dæmper på mit kærlighedsforhold til min økonomi. Jeg har lovet mig selv at 2017 bliver året hvor det hele vender, og efter mødet med Casper i dag har jeg totalt mod på at tage fat og bygge videre på det jeg har skabt, uden at være bange overhovedet. Jeg elsker at der findes mennesker som Casper derude, som kan se muligheder og kan forklare mig en økonomiverden som jeg har svært ved at forstå.Så dagen er gået med mails (jeg nåede ikke dem allesammen for der var virkelig mange i dag), en tur til slikbutikken med Emma, en tur ud i solen med Emma, rengøring, tøjvask og så har jeg filmet to film til Mayday TV, som udkommer hver onsdag fra nu på onsdag.JA!Så jeg har åbnet en flaske bobler, og jeg garanterer ikke at der er mere tilbage når aftenen slutter. Jeg skal være bedre til at fejre, også selvom jeg sidder alene i min stue og ser X-Factor. SKÅL og tillykke!