Verdens bedste jordbærkage (uden sukker, uden mel, uden æg)

Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægskaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17Hvis du ikke har købt opskriftbogen "Madglad" af Jane Faerber endnu, så vil jeg kraftigt anbefale dig at gøre det (den er lige her), den er simpelthen en gudebog med gudeopskrifter. Og jeg føler mig som verdens største røv fordi jeg poster billederne uden også at poste opskriften, men jeg kan kun gentage mig selv, for der kommer mange flere billeder af hvad jeg laver ud fra den bog, køb Janes bog, jordbærkagen i sig selv er hele bogen værd. Jeg deler ikke andres arbejde uden tilladelse.Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægI dag kastede jeg mig simpelthen us i det. Jeg er ikke begejstret for at lave mad/kager mv der skal laves i etapper, men bunden på denne kage er så nem at lave, at jeg godt kunne overskue at lave den nogle timer før kagen skulle dekoreres. Nåja og anledningen til at vi skulle have kage: det er tirsdag. Det er nok.Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægJeg havde købt friske jordbær i Rema1000. Og hvis der er et supermarked der har god service, så er det Rema1000. Jeg købte for 600 kroner mad i dag (til hele ugen, jeg fik ikke nået at nemlig'e, men jeg fik lavet mine madplaner og skulle bruge maden lige nu). Mens jeg stod og sortede mine varer ned i mine medbragte poser, så sørgede kassemanden for at holde de helt lette varer tilbage, sådan så jeg fik de tunge varer først. Han var så sød og hjælpsom (og sjov), og jeg elsker supermarkeder der ansætter folk med personlighed og service-gen, så nu kører jeg til den Rema og handler næste gang (Nærum).Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægHer er bunden og kagecremen er lavet af flødeskum pisket med vaniljepulver.Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægHer er mors lille køkkenhjælper. Hun var begejstret for hele processen. Især afslutningen:Verdens bedste jordbærkage uden sukker, uden mel, uden ægVi har næsten spist halvdelen af kagen, og fordi den er uden sukker, uden mel og uden andet slut forbudt, så kan man spise meget uden dårlig samvittighed. Til gengæld mætter den rigtig meget, og så smager den simpelthen bare himmelsk.Grunden til at jeg er så begejstret for Janes bog, er fordi opskrifterne er børnevenlige, sunde, fyldt med grønsager og så er de allesammen nemme at lave, selv dem der har en lang ingrediensliste, og så smager det bare skidegodt. OG det mætter. Jeg har virkelig savnet opskriftbøger hvor man ikke skal bruge en halv dag og en tur i googles madtranslator for at afkode ingredienslisten. Det er mit liv for kort til, og selvom jeg går op i mad, så er jeg ikke så madsnobbet at jeg behøver at kalde parmesan for et eller andet vældig italiensk. Parmesan er rigeligt, så kan jeg nemlig finde det i Rema.Så ja, I owe you one. Dette er verdens tarveligste blogindlæg. Jeg skylder en øl og et stykke kage.Hav en dejlig aften :)