På familietur med barn, hvad skal vi se i Budapest?

budapest1Om en måneds tid drager Emma og mor og far en tur til Budapest. Emmas far er fra Ungarn og vi skal ned og sige hej til Emmas farfar og se det land Emmas far kommer fra. Jeg har aldrig selv været der, men jeg er spændt på at opleve Budapest og de områder vi skal ud og se. Selvfølgelig har vi en erfaren guide med i Emmas far, men du har garanteret været der, og måske sidder du og tænker "ej det der, det må I bare ikke gå glip af, især når I rejser med et lille barn".Så hvad skal vi opleve i Budapest?Og vigtigst af alt: hvad skal vi shoppe? Udover tandlæger, må der simpelthen være noget der er perfekt at gå efter i Budapest. Jeg har hørt at de skulle have nogle ret vilde secons hand stores, er det rigtigt? Og hvilke kan du anbefale?Jeg ligger lige med feber og Emma sover, så i stedet for at google nettet tyndt vil jeg hellere lave en rejseplan ud fra hvor du har været og hvad du kan anbefale. Så sæt mig på arbejde, del dine bedste tips og erfaringer <3 Tak