En tur i sneen og en alternativ slutning på et sneeventyr

dsc09745I dag vil jeg lade billederne tale mere end ord <3dsc09715 dsc09709 dsc09698 dsc09690 dsc09685 dsc09682dsc09679Fredag d. 24. februar.Emma og jeg har været i sneen i dag. Og vi har fejret fastelavn. Emma var løve. Men hun sov da der blev slået katten af tønden, så hun har stadig oplevelsen af fastelavn til gode. Til gengæld gik vi en tur ud i sneen da hun havde været i vuggestue, og Emma elsker sneen. Ligesom mig, er Emma en natur-trold, hun elsker at være ude, hun elsker at have huen af hovedet, så hun kan mærke vinden i håret. Så selvfølgelgi skulle vi ud og bygge snemand.Sneen var dog ikke så snemandsbyggevenlig, så vi måtte nøjes med at tulle rundt og spise sne (Emma). Det er så sjovt at være på tur med Emma, for hun finder på så mange spilopmager. Kravler op i hegn, træer, cykler. Løber rundt og undersøger. Finder den største gren og ser om hun kan bære den og flytte den. Spiser sne, sand, jord og græs. Løber ind i folks haver. To name a few.I dag var ingen undtagelse. Hun åd og åd den nyfaldne sne, og det eneste der gjorde at vi til sidst måtte sige "tak for i dag" til sneen, var at Emmas næse simpelthen var blevet så frossen efter al den sne, at den gjorde ondt: dsc09779