Shopping med Cellbes: Lækkert træningstøj til budgetvenlige priser (inkl sjove fraklip og bag kameraet med Emma)

dsc09521skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-32Det er ikke altid let at være blogger-mamma og skal levere sponsoreret indhold. I dag vil du komme med bag skærmen og se hvor hårdt det er at være blogger-mom, og der skal tages billeder i god tid, sådan så jeg kan udgive de rigtige indlæg på de rigtige datoer. Selvom Emma ikke ved hvad det er vi laver, og at hun faktisk er med mor på arbejde når vi laver fotoshoots til mine sponsorerede indlæg, så har hun simpelthen en fest. Så hvis der skulle sidde nogen derude og tænke at Emma bliver udnyttet som børnearbejder, så vil jeg i dag lade billederne tale for dig selv. I dag skal Emma og jeg fortælle om Cellbes og vores dejlige nye tilføjelser til garderoben. Velkommen til arbejdsdag med Emma og Frejamay og Cellbes.Jeg har fået nyt træningstøj fra Cellbes. Jeg har fået denne her lækre jakke, de her lækre bukser, denne her sportsundertrøje (den kunne jeg bo i) og denne her sports-BH (som går op til E skål - YAY!). Og det vil jeg jo vildt gerne tage nogle gode billeder af, sådan så du kan se det, og sådan så du måske selv får lyst til at hamstre noget lækkert træningstøj til os der godt kan lide budgetvenlige priser (eller kommer fra Jylland, ligesom jeg selv gør). Så det prøvede jeg. Og se selv hvordan det gik:dsc09622Da jeg satte mig ned for at tage billeder af en sports-BH mine store ammebryster endelig kan være i, så gik der grammofon plade i Emma: BABA BABA BABA BABA BABA BABA, og der var bare ikke ro før jeg satte mig ned og overgav mig. Så det her er det bedste billede jeg fik af sports-BH'en, som er virkelig behagelig. Og selvom jeg er oppe i en H (I shit you not) mens jeg ammer, så kan jeg altså godt passe den her i E, og den sidder godt til på den rigtige måde, så jeg kan rent faktisk bruge den når jeg løber og føler at der er godt styr på babserne. Det er virkelig sjældent jeg oplever det når jeg har købt budgetvenlige sports BH'er andre steder. (Der er trukket lidt ned i BH'en her på billedet af åbenlyse årsager)dsc09605Et forsøg på at få Emma til at forholde sig i ro bare et øjeblik så jeg lige kunne få taget nogle billeder...dsc09603Her leger vi "stærke mand" - et begreb Emma er meget optaget af i øjeblikket. Jeg synes jeg gør det godt, hvis jeg selv skal sige det. Her er jeg iført den langærmede sporstundertrøje og træningsbukserne. Begge dele er super behagelige at have på, og jeg var ude og løbe i regnvejr i går (godt nok løb jeg efter chokolade, but still), og jeg frøs ikke og følte mig rigtig godt pakket ind. Det er sgu lækkert det her tøj!dsc09608Emma er i gymnastik-mode.dsc09609Kolbøtte-mode...dsc09613Almost there!dsc09615EMMA!!!!!  Du kan nok se jeg lever det hårde bloggerliv, ikke?dsc09611Og voila, her er billedet i kassen! Smil, tjek! Bloggerposering, tjek! God energi, tjek! Men træningstøjet var ikke det eneste vi fik fra Cellbes. Vi fik nemlig også noget nyt nattøj til Emma, af den simple årsag, at hun over en enkelt nat nærmest voksede to størrelser, og nu har jeg næsten ikke noget nattøj til hende, som ikke ender som knickers på hendes lange stænger. Men prøv lige at få den unge til at stå stille og ikke kaste med marmelade over det hele, yes:dsc09534Her er hun i gang med at øve sit skuespiltalent og sin mimik, noget hun gør dagligt til stor underholdning for mig. Nattøjet er en del af en 2-pak som ikke længere er på Cellbes, men her er labre alternativer.dsc09527Lidt mere træning, og som du kan se, så kan Emmas lange ben være i pyjamas'en. Og her er den anden farve:dsc09501Hun har lige spist dhal (med gurkemeje), så jeg håber lidt af alle hendes madmæssige tilvalgsfarver de kan gå af i vask.dsc09491"Hvad mor? Jeg ER lækker, folk elsker mig, slap nu af, det skal nok blive et godt billede!" dsc09495"Se selv, jeg er så cute!"dsc09494"Hvad snakker du om at vi skal tage flere billeder? Jeg har gjort min indsat nu, er du klar over hvor hårdt det er at være model, mor, ved du godt det? Gå nu ind og leg med dine bloggervenner, jeg skal spise!"Ak ja! Det var så den (de) arbejdsdag(e). Det du lige har læst er resultatet af et sponsoreret samarbejde, og jeg sidder, as we speak, i min lækre træningstøj og skal over i vuggeren og hente Emma til endnu en dag med fis og ballade. skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøfferFollow my blog with Bloglovin