3 vigtige ting X-factor skal stoppe med LIGE NU!

skaermbillede-2017-02-17-kl-21-20-33Jeg ELSKER X-factor, jeg elsker auditions og jeg elsker liveshows. Der er så meget fedt og fantastisk at sige om X-factor, og det skal jeg nok gøre, men lige i dag vil jeg have lov at brokke mig for fuld udblæsning, for i dag løb første live-shows af stablen og der er nogle ting der skal stoppe lige nu:

  1. "YES YOU CAN YES YOU CAN" Tonyes-pep-coaching
Nej nej nej nej nej nej nej nej. Hvorfor skal vi se det? Hvorfor kan døren ikke bare gå op, og så står der en eller to deltagere der er max-klar til scenen? Hvorfor skal jeg se en koreograf stå og lave lomme-pep til nogle deltagere der umiddelbart ikke er så sceneskræk fra starten af, da de jo ligeosm drømmer om at stå der og leve drømmen? Det er så forkert og så misforstået og det skal stoppe nu. Og hvis det er fordi DR skal passe bedre på sine unge deltagere (som en instagram-ven foreslog), så må DR simpelthen prøve med noget andet. Med varm kakao eller et varmt tæppe eller et kram eller noget. Det der Morten og Peter pep, det gider jeg simpelthen ikke se. Jeg gider f.eks heller ikke se hvis en af dem prøver en kjole der sidder dårligt. Der må simpelthen kunne sorteres lidt i hvad vi som seere skal udsættes for.2. KameramandenHar ham ukontrollerede rystelser eller hvad? Det skal bare stoppe det der epilepsi-kamera-styring.3. Lydmanden. Jeg går ud fra de finder en ny inden næste fredag? Men ellers går det godt, jeg stemmer på Morten. Og Mia. Og Chili. Og fætrene. Og Samantha,hvem stemmer du på?skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53æretbøffer