Se min smukke kjole

ganni olivet frejamay november kjoleimg_8093skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11Emma og jeg er til fødselsdag i dag, vi fejrer min veninde Lone Powerprinsesse sammen med alle hendes kickass homegirls. Vi har begge to taget vores fine kjoler på. Emmas kjole er fra Zara, ligesom resten af hendes outfit. Min kjole er fra Ganni og du finder den lige her. Du skal umiddelbart nok være lidt hurtig, for jeg fornemmer at den bliver hurtigt udsolgt rundt omkring. Der er allerede søgeannoncer på den på Trendsales. Men altså, her har de den endnu.Kjolen er almindelig i størrelsen, og selv mine str Å ammebabbelabber kan være i den. Den er super comfi og blød og feminin, og selvom jeg havde cowboystøvler på til (dem her, se foto nedenfor), så følte jeg mig ultrafeminin. Trods lidt af Emmas snot i håret,pavement støvler spænder frejamay novemberGod søndag derude <3  skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøffer