Vild afsløring: Jeg har engang spist en croissant!

excited_girl

Hasttag Frejamays internet filtrering

Kender du det? Jeg skulle lige google ordet "croissant", for jeg aner ikke hvordan man staver til det. Og kender du så også det at en eller anden kendis-forfatter udgiver en ny bog med de vildeste afsløringer, og så kommer han (det er ligemeget hvem han er, lad os bare kalde ham...mmm... Christian Bitz) i Go' morgen Danmark, og så er hans vilde afsløring at han engang har spist en croissant og drukket et glas rødvin.Mit hjerte stod stille. Tænk, det troede jeg simpelthen ikke om den pæne mand? At han, helt selv, har spist en HEL croissant og drukket et helt glas rødvin SELV. Snak lige om en mand med spiseforstyrrelse. Vi andre, normale mennesker nøjes selvfølgelig med at kigge på croissanten, måske intenst, måske helt forbudt. Det forbudte blik. De helt slemme typer, de tager måske en bid eller to, men alle ved hvor kriminelt det er at tage en eller to bidder af en croissant, det svarer jo til at jokke en kanyle direkte ind i hjernen og sprøjte heroin op i motherboardet og fucke sin fremtid op, lige dér! Men så er der Christian, han er virkelig har været ude på et croissantmæssigt skråplan. Han har spist en hel en.Wow.Nu ved jeg godt at det både er en gammel nyhed, og at vi jo ikke allesammen kan være "og så sked jeg lige lidt i bukserne nede i vinafdelingen i Irma" agtig ærlige. Det ville være en træls, og lidt ulækker verden at leve i hvis vi skulle vide alt om alle. Men når man, som selverklæret sundhedsguru stiller sig op og, fordi det er skidemoderne at være autentisk og ærlig, trækker ærlighedskortet og fortæller om den croissant han spiste engang, så er der bestemt stadig ærlighed at komme efter når man nu vælger at bevæge sig i den retning.Og jeg ved slet ikke hvorfor det lige kom til mig i dag, for jeg beskæftiger mig ikke specielt meget med ærlighed i dag. F.eks har jeg lige sagt til min tandlæge at jeg nok skal få booket en tid, og det ved jeg bare at det ikke kommer til at ske indenfor nærmeste fremtid.Så dette indlæg har måske i virkeligheden intet budskab. Andet end at jeg ikke bliver særlig inspireret af vatpikke-ærlighed. Men man skal jo heller ikke blive inspireret af det hele.Nå!Hav en dejlig dag, PS. Her er mit nye trick til at undgå de der clock-baiter overskrifter. Hver gang jeg ser en af de der "Du tror han slår den lille pige, men i virkeligheden sker der her, og alle græder til sidst" eller "Så lang er Justin Biebers diller - se de eksklusive billeder her", og min finger er parat til at klikke, fordi man jo nødigt skal gå glip af noget, så har jeg installeret et lille program i hjernen der spørger "er det vigtigt?". Det er bare det. Den har sparet mig for at klikke ca. 80% af de gange hvor jeg ellers ville have klikket. Det er mit nye sorteringsværktøj. Brug det hvis du har lyst, det er gratis og hjernen bliver ikke fyldt med endnu mere ligegyldigt crap. Udover det med dilleren. Det var faktisk vigtigt :D skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøffer