Ærtebøffer og verdens lækreste burger - supernem og virkelig lækker

ÆrtebøfferEn af mine veninder er sådan en vegetar-type. Normalt kan jeg godt blive lidt skeptisk når jeg skal spise hos folk der ikke spiser kød, men Sineandrea kan bare det der med at lave toplækker mad, så da vi havde en veninde-date forleden, serverede hun burgers med Ærebøffer i. Ærtebøffer? Jeg var sikker på jeg, som kødspiser, ville savne bøffen, men jeg elsker simpelthen den burger så meget, at jeg har lavet retten derhjemme tre gange siden. Og Emma elsker ærtebøffer. Whats not to like?Opskriften kan jeg ikke tage æren for, den finder du hos Mia Sommer lige her.ærtebøfferJeg laver gerne et bjerg ad gangen, da ærtebøfferne er gode til madpakker, eller lige til at have i tasken når vi er på tur. Det tager ingen tid at smække ærtebøffeblandingen sammen, og det tager lige så kort tid at stege dem på panden. Mens bøfferne steger kan du lige hakke lidt tilbehør til burgeren:ærtebøfferAgurk, tomat, rød peber og gerne lidt avocado. Nu havde vi ikke lige noget hjemme, men ellers lidt salat, rå løg og hvad du ellers elsker i din burger. Bacon hvis du ikke er til "uden kød" versionen. Derudover kan jeg anbefale en god øko mayo til, og så selvfølgelig Heinz ketchup. Nothing less!ærtebøfferSådan ser blandingen ud inden den bliver formet som bøffer og smidt på panden.ærtebøfferHer er mors lille hjælper i køkkenet. Hun kravler op på alt, og hun ved godt hun skal passe på (hvis du nu pludselig sad med hjertet i halsen). Emma elsker at være med i køkkenet når vi laver mad, og nu elsker hun også ærtebøffer.Laver du madplaner, ligesom vi gør herhjemme (ellers har jeg en komplet guide til hvordan du lettest og hurtigst kommer i gang), så er disse ærtebøffer nemme at smide på en hverdagsaften, hvor det både skal være nemt og lækkert. Njoy!skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 æretbøffer