Mit liv er tilbage! Velkommen til mig og min Youtube-kanal!

img_7869Her til aften sad jeg et kort øjeblik (læs: 30 minutter... eller 45) og scrollede billeder på Instagram. Der var billeder af poolparty på Skodsborg kurhotel, fester, cool folk der hænger med cool mennesker, drinks og lækre outfits. Alligevel slår min VIP-fest dem alle, her er min aften:I dag har jeg lanceret Mayday TV, min nye (men også min gamle) Youtube-kanal. Den har været læææænge undervejs, men jeg har hverken været klar eller haft tiden det kræver at producere og lave nogle gode videoer. Men nu er tiden inde, og efter et par ugers tilløb er det i dag lykkes mig at producere de 3 første videoer. Iført nattøj naturligvis. Det skal ikke blive for fancy.Dagen startede med at jeg afleverede Emma hos barnepigen, pakkede bilen med udstyr og kørte til Humlebæk, op til min veninde, som havde lovet at være model for mig i dag. Målet i dag var at tjekke alt mit udstyr: lysopsætning, kamera og lyd. Jeg fik tjekket det hele, og da Emma var lagt i seng her til aften, satte jeg mit studie op i stuen, smurte et ekstra lag make-up i ansigtet og så skød jeg 3 videoer. Det var simpelthen så fedt at være tilbage. Jeg har kamp-savnet at lave videoer, og jeg kunne næsten ikke stoppe igen. Jeg glæder mig til alle de Mayday-TV'er jeg skal producere i år, nu med lyd og lyd-opgradering.I går fik jeg en mail fra en af jer læsere, som spurgte ind til det der med at lave videoer. Hvilken lyd? Hvilken lysopsætning? Mit råd til hende var, at når hun ikke havde lavet en eneste video endnu, så skal hun ikke bruge en krone på udstyr. Lav 10 videoer med det du har, og se om det overhovedet er noget for dig. Det er fordelen ved at have været fattig og skulle lave videoer; du bliver simpelthen nødt til at få det allerbedste ud af de ressourcer og muligheder du har. Din telefon, nettet og gratis redigerings-værktøjer. Jeg brugte det første film-år på at blive god til at klippe. Jeg brugte det næste film-år på at blive god til at markedsføre og optimere længden og budskaberne i mine videoer. Det er nu 3. år jeg tager hul på (efter to års pause), og først i år har jeg opgraderet lidt af udstyret. Ikke meget og ikke med særlig mange penge, men alligevel nok til at man kan se og høre en ret stor forskel. Nu er mit mål for i år at blive god til at bruge det udstyr jeg har, få mine videoer længere ud (med din hjælp, hvis du deler de videoer du kan lide), og så bare have det skidesjovt i mens.De fleste mennesker venter på at lyset rammer på en særlig måde fra himlen, eller at en særlig "nu er det nu" følelse skal ramme kroppen inden de føler de kan gå i gang. Hvis du er en af dem der drømmer om at have en blog, en Youtube-kanal eller skrive en bog, men sidder fast i venteværelset og venter på at noget særligt skal ske, så kan du vente for evigt. Det særlige sker først når du rejser dig fra stolen og går i gang med lige præcis den viden og lige præcis det udstyr du har lige netop nu. Hvis du skal skrive en bog behøver du kun word eller papir og pen. Hvis du skal oprette en blog behøver du kun din computer og wordpress. Hvis du vil lave videoer behøver du kun din telefon eller din computer. Det er godt nok. Du skal bare i gang.I dag havde jeg sat alt udstyret op, og så løb mit kamera tør for strøm. Midt i min tøjkrise. Jeg var lige ved at sige "ej, så bliver det simpelthen ikke i dag". Men så måtte jeg æde min egen medicin og bare komme i gang alligevel. Så jeg beholdt mit nattøj på, satte mit kamera i opladeren og filmede med min Iphone i stedet. Vupti. Problem løst. Og her er resultatet. Jeg håber du tager godt i mod min nye Youtube-kanal. Jeg har en fest over det, og har haft det som om jeg kan flyve hele aftenen. Helt alene til min egen VIP-åbningsfest, mens Emma snorkbobler i rummet lige ved siden af.https://www.youtube.com/watch?v=dCklkxLsrhk2017, here I come! skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42