Dage der koster alle kræfter

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11Man kan ikke se det på disse idylliske skovbundsbilleder, for jeg var nødt til at gøre et eller andet ved situationen, ellers ved jeg ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv af ren og skær frustration. Jeg elsker at være forældre (det skal man huske at skrive, ellers kommer de der "det skulle du nok have tænkt på inden du blev mor" latterlige kommentarer), og dage som disse kan jeg stadig godt drømme mig et sted hen hvor der absolut ingen børn er i miles omkreds.Emma har et eller andet. Jeg ved ikke hvad det er. Måske er der tænder på vej. Det kunne godt se sådan ud. Normalt vågner hun altid glad, men i dag og i går har der været noget i vejen, og hele dagen er hendes grundlyd bare pyller og utilfredshed og klynk og gråd. INTET virker, intet er det rigtige, og min grundlyd går fra at være overskuds-mor til at sukke og tage nogle meget meget dybe indåndinger. Phew.dsc09207Så det endte med at jeg pakkede en lille taske og pakkede Emma og mig selv ind i bilen, og så kørte vi ud i skoven en tur. Jeg tog mit kamera (annoncelink: dette er mit kamera) med, og fik taget en masse gode billeder af Emma i det smukke sollys der var i dag.Da vi kom hjem var humøret lidt bedre, og vi endte med at have en dejlig aften hvor vi lavede yoga på madrassen i stuen, vi løb og legede tag-fat og hun faldt ret hurtigt i søvn.For det meste kan jeg godt rumme når Emma har det svært, er syg, får tænder eller bare har en dårlig dag, men efter en uge hvor vi begge har været syge, hvor jeg er bagud med arbejde og hvor det er sure miner fra morgen til aften, så er det svært at finde reserver at trække på. Derfor kørte vi ud i skoven. Naturen kan altid lade lidt på batterierne, og det er altid der jeg selv søger hen når jeg ikke lige ved hvad jeg ellers skal gøre.dsc09144Jeg synes til gengæld det er vildt sjovt at lege fotograf, jeg elsker at se hvad man kan lave med sollys og skygge, modlys og forskellige vinkler. Fotograf, sådan en rigtig en, bliver jeg aldrig, men hobby-fotografi synes jeg er sjovt at lege med. Især når motivet er denne smukke ninja i sin stjerneflyverdragt (annoncelink: se flyverdragter fra Ticket to Heaven her).dsc09155Parenthood er bare en rejse rundt i nye dimensioner af alle følelser. Ud i afkroge man slet ikke vidste man havde. Nye dybder og nye højder. Sådan er det i hvert fald her. Og nye ressourcer man ikke anede man havde.Hvordan har din dag været? skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53 skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42