Din guide til heldragter og flyverdragt til voksne

skaermbillede-2017-01-14-kl-10-57-39skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11 Jeg ved jeg ikke er den eneste der er havnet på sjove hjemmesider i min søgen efter heldragter og flyverdragt til voksne. Så i stedet for at lade dig søge videre, så har jeg her samlet de bedste bud på lækre flyverdragter til voksne, samt den jeg endte med at investere i (og som jeg elsker). Der må tages forbehold for udsolgte varer, da webshopsene har sovet lidt i timen, og ikke rigtig har opdaget et flyverdragter til voksne er det nye sorte, og der derfor er stor efterspørgsel hos dem der har fanget trenden. the-dalset-flyverdragt-til-voksneMin flyverdragt (se øverste foto) er købt lige her hos The Dalset. Denne flyverdragt ligger nok i den lidt dyrere ende, men til gengæld er kvaliteten helt i top, den er super funktionel og så er den smart, lækker og passer til en kvindekrop, så man ikke skal rende rundt og ligne en quiltet sæk kartofler i moderigtig blå. Og se lige den lækre version de har lavet i dyreprint! Nåja, og så har den lommer til Iphone, nøgler og andre småting du lige skal have med ud. Jeg elsker ALT ved den! skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-07 skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-00Hos Barbaras Choice kan du også finde en lækker flyverdragt til voksne. Den er i den lidt mere budgetvenlige ende, og koster 499,-. Til gengæld er den lige nu kun tilbage i str xs, og de anbefaler at man vælger en størrelse størrer end den man plejer. Du finder den lige her. Og i sort lige her, hvor den er i både xs og xl lige nu. skaermbillede-2017-12-26-kl-21-22-24Hos Crystal Rainbow finder du disse skønne flyverdragter til voksne. Jeg får jo lyst til at købe dem allesammen, de ser så lækre ud! Så mangler vi bare sne. Du kan gå direkte til Crystal Rainbow shoppen lige her.  skaermbillede-2017-01-14-kl-11-09-50Hvis dragten ikke skal være vind og vand-tæt, men du bare leder efter noget blødt og varmt, så kan jeg også varmt anbefale Karmemaju's heldragt til voksne. Den finder du lige her. Jeg har haft min i to år, og jeg bor i den om vinteren, både ude og inde. Den er funky og lækker og så kan du peppe den op med sjove huer og halstørklæder. Jeg er imponeret over hvor få der har fundet ud af efterspørgslen på flyverdragter og heldragter til voksne er steget ret voldsomt denne vinter (det begyndte allerede sidste vinter). Til gengæld er der flere små butikker på instagram der melder sig på banen. Her hos forvandlingskuglen har de også en lækker, funky flyverdragt til voksne. Du finder dem her, og deres fysiske butik her: Amagerbro st. Skånegade 7, 2300 Kbh S Tlf.: 36306666 Åbningstider: Mandag - fredag 10.00 - 17.30, Lørdag 10.00 - 15.00. Du kan se et billede af dragten her:skaermbillede-2017-01-14-kl-11-32-01 Her er nogle andre steder du med fordel kan kigge:Ebay.com eller Ebay.co.uk, hvor du kan finde retro-versioner. Søg på "snow suit" eller "snow onepice adult" eller "termo suit".skaermbillede-2017-01-14-kl-12-56-30Tip fra kickass veninde Irina, se ovenstående foto og find dragten her. S0m du kan se er det ikke et overvældende udbud, og de bud jeg kommer med her er efter at have søgt og søgt og søgt. Så lad og sammen udvide guiden, sidder du inde med et link eller en webshop du gerne vil have linket med, så skynd dig at smide mig en kommentar, så vi kan få fingre i de lækre flyverdragter til voksne, og vi kan komme ud og lave sne-engle med ungerne ude i Dyrehaven.Tak <3 

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42