De lever af Instagram og hjemmepasser Molly May på 8 måneder - mød Caroline og Anthony fra Anewkindoflove.com

img_2789
Når man er inde og se på deres profiler er det som at følge en lille (utrolig smuk) familie, der bor inde i et eventyr, pakket ind i et virkelig lækkert livsstils-magasin. Æstetikken er i højsædet, og jeg bliver personligt altid draget ind i deres billeder hver gang de poster noget nyt. Selvom deres billeder har masser af grå toner, er det ikke til at kommeudenom det nærvær og den kærlighed der gennemstrømmer alle billederne. Det er helt fantastisk at Caroline og Anthony fra www.anewkindoflove.com har sagt ja til at lukke os ind bag kameraet og fortælle om hvordan man kommer til at leve af at være Instagrammer, hvordan man får en hverdag til at hænge sammen med en 8 måneder gammel baby som man hjemmepasser, og begge forældre knokler i samme virksomhed, og hvordan man slipper kontrollen og går 100% efter det man drømmer om.
img_3075
Hvem er Caroline Nehring og Anthony Bogdan bag Anewkindoflove.com?
Jeg hedder Caroline, er 23 år gammel, gift med Anthony og sammen har vi Molly May på 8 mdr. Vi arbejder begge to som professionelle instagrammere/bloggere. Vi startede for 3 år siden, vi lagde en plan og det tog os ca 2 år hvor vi dagligt lagde mellem 2-3 billede ud før vi kunne leve af det. Anthony er Englænder, så vi snakker primært Engelsk herhjemme. Begge vores profiler er primært inden for mode og livsstil segmentet, men bundet sammen af vores store passion for æstetik og det lidt melankolske univers. Udover at blogge og instagramme laver vi også konsulentarbejde, hvor vi hjælper virksomheder i brug af sociale medier, samt skaber hjemmeside indhold for en række brands. De færreste ved nok at vi alle sammen er veganere og går vildt meget op i det vi spiser og vores miljø. Vores store drøm er at blive selvforsynede på vores egen lille gård. Derudover elsker jeg at lave ting fra bunden af, om det er vores tøj, mad eller møbler, elsker jeg altid et fedt projekt. Hvordan ser en typisk uge ud hjemme hos jer?
 Hjemme hos og har vi faktisk aldrig to ens dage. Vi rejser meget, har rigtig mange møder, events, photoshoots, osv. Derudover er der en masse planlægning og administrativt arbejde bag ved at drive en virksomhed som vores. Vi arbejder i døgndrift, men er heldigvis ret fleksible. Vores datter skal ikke i vuggestue, og for at sammensætte et spændene program for hende hver dag har vi delt os op. Hver anden dag har jeg en “Molly dag”, og Anthony har hende så de andre dage. På vores Molly dag, bliver mobilen slukket, og hun er 100% i fokus. På Molly dagen har man ansvaret for at planlægge en lille tur ud af huset, det kunne være en tur til havet, eller i zoo, nogle dage tager vi i svømmehallen eller i legegruppe. Vi prøver at følge godt med i hendes behov og møde hende der hvor hun er i sin udvikling. Den anden har så en arbejdsdag. Der tager man billeder, skriver mails, tager til events og møder. Når Molly er lagt i seng arbejder vi begge to til vi selv skal i seng. Vi holder ikke weekend eller ferie da vi i stedet har valgt at holde hverdagen i et behageligt og roligt tempo. Nogle perioder, det kunne eksempelvis være fashion week, har vi virkelig travlt, så kommer min mor og passer Molly imens vi arbejder.
 img_2421
Hvilke regler har du stillet op for dig selv for at have struktur/disciplin/overblik over din hverdag? 
Som mor til Molly har det været super vigtigt for mig faktisk at have en del af disse regler eller retningslinjer, ellers får jeg ikke nået det jeg skal, og jeg er ikke den mor jeg gerne vil være, så her kommer de vigtigste:
- ingen mobil foran Molly, opkald, mails sms osv skal altid vente til hun sover.
- jeg går aldrig i seng uden at havde svaret på alle mine mails, ellers kommer jeg for hurtigt bagud.
- vi skal hver især have minimum 2 billeder ud på vores profiler om dagen
- derudover har jeg en regel om at gøre mig i stand hver morgen så vi altid er klar til at tage billeder. Når man arbejder hjemmefra er det for nemt at lade være med at tage makeup på og komme i tøjet. Jeg arbejder selv bedst når jeg er klædt ordenligt på, og er klar til dagen.
- huset skal være gjort rent inden vi går i seng, ellers kan ingen af os arbejde dagen efter.
- vi handler KUN ind en gang om ugen. Vi laver en madplan og så er der altid det mad vi skal bruge, så står vi ikke i sidste øjeblik og skal ud og handle.
- vi har derudover også været nødt til at lave en regel om ingen gratis arbejde. Der er utroligt mange firmaer der henvender sig dagligt uden et budget, selvom vi er vilde med brandet, så arbejdede vi nærmest dagligt til langt ude på natten for at hjælpe disse brands, uden der var noget i det for os. Vi er blevet bedre til at prioritere vores tid nu, og laver kun betalte opgaver.
- vi starter altid hver dag ud med et morgenmøde. Når arbejde og familieliv flyder ud i et har det været virkelig dejligt at starte dagen med en plan og så få forventningsafstemt hvad der skal ske.
img_1920
Hvilke tanker/overvejelser gjorde I inden I startede som selvstændige?
Vi gjorde os rigtig mange tanker, først og fremmest omkring økonomien, som er virkelig vigtig når der er børn indblandet. I et job som vores kan det sagtens ske at vi pludselig får 5 jobs ind på en uge, men igen jobs måneden efter. Derfor har opsparing været virkelig vigtig for at kunne have ro i maven. Vi har hver måned et møde hvor vi snakker om hvilke ting vi gerne vil opnå, og hvordan. På den måde bevæger vi os altid i den retning vi gerne vil.  Før man starter som selvstændig er der altid den bekymring om man nu virkelig kan leve af det. For man kan jo naturligvis ikke dedikere alt sin tid og energi på det før man rent faktisk springer ud i det. Det er jo oftest først når man giver det 100% at man begynder at kunne leve af det man laver. Vi havde rigtig meget brug for at fordybe os i det, da vi ikke følte vi havde tid nok til at gøre vores bedste ved siden af fuldtids job. Så vi sparede op til at kunne klare os billigt i lidt under et år og så sprang vi ud i det. Mindre kunne helt sikkert også gøre det. Men vi havde derudover også drømmen om begge to at være hjemme med vores datter. Det der gav os det sidste skub var helt klart at vi arbejdede døgnet rundt, fordi vi havde jobs ved siden af, og så kom vi hjem og arbejdede med instagram og blog. Vores hverdag var ikke sjov, og vi var ofte nødt til at sige nej til spændende rejser og opgaver fordi vores “dag-job” ikke tillod det. Det sidste skub, var da vi regnede på det og fandt ud af vi kunne tjene mere på vores egen virksomhed, end vi kunne i vores fuldtidsjobs.Hvor har du søgt hjælp henne undervejs fra start til der hvor du er nu?Google!!Blogging og Instagramming kan være ret ensomt. Der er ikke så mange derude som laver det fuldtid, så sparring er svær at finde. Til de praktiske ting som fx. skat, regnskab, eller den slags har google været vores bedste ven. som selvstændig står man pludselig med alle roller selv. man er pludselig både fotograf, model, revisor, assistent, forhandler, sælger, osv. Jeg vidste ikke det hele til at starte med, det tror jeg de færreste gør. Men vi har endnu ikke prøvet at stå i en situration hvor vi ikke har kunne læse os frem til et svar. Hvad gør i for at balancere jeres arbejdsliv og familieliv?
 Vi er gode til ofte at trække stikket og bare tage en familie dag. Det er vildt dejligt at arbejdet som selvstædig tillader det. Jeg kan fx lægge rigtig meget af min arbejdstid når Molly er lagt i seng, så jeg har altid tid til at lege og kramme, eller hvis hun bare har brug for at hænge lidt på mor, er det ret nemt for mig at rykke mine planer over til næste dag. Det er en helt vild luksus for mig, ikke at skulle gå på kompromis med hvad hun har brug for, man altid selv at kunne mærke efter og sætte hverdagen op efter hendes behov. Så har vores opdeling med Molly-dage virkelig reddet os. Før vi lavede den plan var det vildt svært at koncentrere sig især som mor når ens lille baby græder. Også selvom far tog sig af hende, men bare det hun var i huset gjorde at jeg aldrig fik lavet noget. Nogle gange tager jeg også ud af huset fx. på biblioteket eller en cafe hvis der er rigtig mange mails der skal ordnes i ro. Hvis man har et barn der er lidt ældre og fx går i børnehave eller skole er dette ikke et issue.
img_3004
Hvor er i stadig udfordrede henne i forhold til det arbejdsliv/familie i lever?Vi skal helt klart blive endnu bedre til at holde helt fri. I vores job kan vi kun det hvis vi planlægger indhold til de næste par dage. Det får vi sjælendt gjort. I det nye år skal vi klar også blive bedre til at sige nej. Personligt vil jeg gerne blive bedre til at blive mere effektiv. Jeg synes fx. det er super svært ikke lige at tømme vaskemaskinen midt på dagen selvom det er min arbejdsdag. På sådan en dag kan der være mange afbrydelser som sagtens kunne vente. Dem vil jeg være bedre til at lade ligge.Hvad har været dine (e) vigtigste lessons learned i rejsen som mor og selvstændig fra du startede til nu?Den vigtigste er nok at have ro i maven, og tro på det nok skal gå. Uanset hvor meget man bekymre sig hjælper det ikke på noget, det tæger bare på overskuet som man kunne havde brugt bedre. Jeg har også alt for ofte sagt ja ting, ting jeg ikke skulle, kun fordi jeg var bange for at takke nej. Disse opgaver eller events har ofte taget en hel dag som jeg kunne havde brugt meget bedre.Hvilke 3 råd vil du give videre til den mor eller far der sidder derude nu og drømmer om at hoppe ud i livet som selvstændig forældre?
  1.  Skemaer og planer er din bedste ven!
  2.  Forvent ikke at have fri de første lange stykke tid, men uanset hvad er den fleksibilitet og frihed det giver dig at være selvstændig det hele værd.
  3.  Forventningsafstem med din partner i forhold til den tid du kommer til at bruge på det, evt. manglende indkomst osv. Det kan være super hårdt at starte selv og det er rart at blive mødt med forståelse og en hjælpende hånd.
og et par ekstra råd er:
  • Vær åben for nye muligheder! Personligt har jeg ihvertfald selv oplevet mange henvendelser på opgaver hvor jeg ikke har følt mig super stærk. I disse siturationer har jeg istedet for bare været ærlig om mine evner, og sat prisen derefter. Så er jeg kommer ud på den anden side med nye redskaber og lært en masse til næste gang.
  • Saml på “skills”! Det kalder vi det ihvertfald herhjemme. Vi ser alt læring, som noget vi potientielt kan bruge i vores virksomhed. Så hvis vi møder en der fx er god til at bruge et bestemt type kamera, så spørger vi om de vil vise os det. Hver gang vi møder en ny udfordring tænker vi på det som at vi nu skal til at lære noget vi ikke vidste før, og at det vil tilføje værdi til vores virksomhed. Det kunne fx være et nyt redigerings program vi ikke helt kan finde ud af. Så sætter vi en uge af til at lære det, og undersøger så meget vi kan.
  • Det du i hvert fald ikke skal tænke er at du kommer til at arbejde mindre. Det er virkelig svært når man selv 100% har ansvaret for sin virksomhed og succes at stoppe med at arbejde, for man kan jo altid liiige ordne et eller andet.
 Hvad ville du ønske du havde vidst da du begyndte?Jeg ville ønske at jeg vidste at det hele nok skal gå! Det værste der kan ske er at man bliver nødt til at tage et arbejde igen. Man lærer SÅ meget om sig selv som selvstændig, og uanset hvad, er det også viden der er guld værd på en arbejdsplads senere hen. 

Hvor kan jeg følge jer henne?

Du kan følge Caroline på instagram lige her

Du kan følge Anthony på instagram lige her

Du kan følge deres blog her: anewkindaflove.com

og du kan følge youtube-kanalen lige her

Hvad har det givet dig at læse interviewet? Jeg er spændt på at læse hvad du tænker eller hvad der optager dig efter at have læst med her? Hvad er dit næste skridt i vejen mod drømmene?
Kærlig hilsenFrejamay
deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe