Trækramning, tophue og søvnmønster i båndsalat

Dette indlæg indeholder affiliate links

img_7212

Annoncelinks: Trøje på udsalg her / Bukser på udsalg her / Andre lækre varer fra hust & claire her/

Emma og jeg har været ude og kramme træer i dag. Hun er simpelthen det vildeste naturbarn, og selvom det kan tage virkelig lang tid at gå 10 meter i en skov (fordi ALLE træer skal krammes), så vil jeg ikke være hendes kærlighed for naturen og nærvær foruden. Jeg elsker at hun elsker naturen. Hun krammer træerne, hun elsker at ligge i græsset/på asfalten/i skovbunden/anywhere og kigge op i himlen. Og det bedste i verden er når jeg også joiner hende. Så det gør jeg. For det meste.

I dag har været en dejlig dag. Jeg kan mærke medvind og overskud i 2017. Det er som om en masse gammelt har sluppet sit tag i mig, og som om jeg cykler i medvind.

Cykler. Jeg skal huske at købe en ny cykelhjelm til Emma. Hendes hovede kan simpelthen ikke være i den gamle. Øv bøv.

img_7213

Kramme træer. Det er sådan set bare det vi har lavet i dag. Hygge og kramme. Emma er inde i en fase (for det ER bare en fase har jeg besluttet) hvor hendes søvn-mønster er gået helt i båndsalat. Hun vågner klokken 8.30 og sover først igen klokken 18-19-20 stykker. Hun er næsten umulig at få til at sove til middag, og det er simpelthen ikke godt for hendes hjerne. Jeg ved ikke hvad det er, om det er alting der er for spændende lige for tiden, men hun er dødtræt om eftermiddagen, og jeg kan simpelthen ikke få hende til at sove. SÅ nu ser jeg lige hvad der sker i løbet af ugen, og hvis det ikke ændrer sig, så må jeg lave en eller anden plan.

Bum filihankat.

Har du haft en god 2. januar?

KH

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe