Ullas sexliv som single mor - en fortælling om et alternativ til at være kærester

skaermbillede-2016-12-30-kl-14-32-14Eftersom at jeg ikke skriver om mit sexliv her på bloggen, så skriver jeg i dag om.... lad os kalde hende Ulla. Ulla har noget hun gerne vil dele med dig. Noget vigtigt. Det kommer her. Alle ved jo at når man er single må alle blande sig i om man så "får noget". Får du noget for tiden Ulla? Men de færreste spørger Karen og Morten under julefrokosten om de så får dyrket noget analsex.Ulla er single mor. Eller solo-mor, enestående mor, momboss eller enlig mor, som det også hedder. Ulla har en da... søn på 18 måneder. Cirka. Hun har været single en del år, og det der kæreste er bare som om det ikke rigtigt fungerer. Og Ulla er egentlig rimelig glad for at være single. Ikke på den der "gå i byen og knalde til højre og venstre måde", men mere på den der "bestemmer selv og nyder det rigtig meget måde".Så i går, bankede det på døren. Ulla lå og puttede Emmanuel, så han låste sig selv ind. Ulla havde advaret ham på sms"det kan altså godt være han først sover klokken 21" hvortil han svarede "med de små er der aldrig garantier - smiley". Så var alt stress forbi, og Ulla kunne putte i ro og fred.Drengen faldt i søvn og Ulla rodede hænderne lidt rundt i håret og tjekkede at røven sad som den skulle i de nye jeans. Det gjorde den. Ind i stuen, og der sad han. Mads. Selvom de har kendt hinanden i over 10 år er det stadig nyt hver gang de ses. Så selvom han er 40 og hun nærmer sig, så er det stadig to teenagere der sidder der i sofaen og lige skal snakke sig tilløb til at finde øjenkontakten igen. Hver gang.Hun fortæller om livet. Han fortæller om livet. De har begge to børn. De har været igennem meget sammen, og for få år siden sagde Ulla's bedste ven noget som hun har tænkt meget over: "Ulla, hvad mener du med at du ikke er god til forhold? Dig og Mads har sgu da haft et forhold i over 10 år, det kan godt være i ikke hedder kærester, men i har virkelig fundet noget fint der fungerer for jer begge to". Og det er jo rigtigt. Mads og Ulla har skabt noget rigtig fint.De mødtes på dating.dk for 100 år siden. Det endte med at være to måneders kæresteri, hvor den ene godt vidste at den anden ikke var helt på, og de endte begge to med at have ondt i maven over det "forhold" de havde udviklet. Den ene gjorde det forbi, den anden forstod det godt. Noget med aldersforskel og respekt. Nogle måneder senere mødtes de nytårsaften på en bodega på Vesterbro, tog hjem og knaldede i en seng. Ingen husker hvilken. Måske Mads' venners seng, måske Ullas. I går kunne hverken Ulla eller Mads huske hvor det var. Og siden den nat har forholdet udviklet sig til at være ikke-kærester, ikke-ligegyldige, venskab, knalde-venner, vil du male min lejlighed og sætte hyler op ja det vil jeg gerne venner, give hinanden sparring i livet-venner og himmelsk sex og respekt og nærvær-venner. Men ingen kontrakt. Begge er frie til at date eller få kærester præcis som man ønsker. Der er ingen der er forelskede i hinanden. Det er en anden slags kærlighed. Sådan en hvor man ikke ejer hinanden, men hvor man har dyb respekt for hinandens tid, interesser og liv. Og når de kysser farvel, så er der ingen bånd der sidder fast i hoveddøren og ingen aktier der hænger ved i hjertet. Så er det bare glædeligt næste gang de ses igen.Og sådan var det i går. Der er gået lang tid siden sidst. Livet kom i vejen og vejene kunne ikke lige krydses, selvom intentionerne var der flere gange. Men gensynets glæde var ikke til at tage fejl af, og som enlig træt mor efter en enlig træt dag, var det himmelsk at slutte af med en lang og blid massage efterfulgt af den slags sex man ser på film men ikke tror findes i virkeligheden. Den slags. Kroppen ligger og skælver af nydelse, og selvom det er velkendt og tryg sex, så er det også nyt hver gang. Med ham. Og med hende.Det der er så særligt ved ham er at han kigger på hende, og så får han julelys i øjnene. Hun føler sig som en gudinde hver eneste gang de er sammen. Han kigger hende i øjnene som om hun er den smukkeste, mest fantastiske kvinde i verden. Han nyder hver fold og hver kurve på hendes krop. Rører ved hende som om han lige har nedlagt sit mest eftertragtede bytte. Han har aldrig overskredet en grænse, og hun kan slippe alt kontrol med ham. Og det gør hun. Og det gør han. Og så forsvinder tiden og resten af verden for en stund.For Ulla er det ikke vigtigt at der er et mærkat. Det behøver ikke være "kærester" eller "partner" eller "mand". For Ulla er det vigtigt at der er respekt, nærvær og at ingen ejer hinanden. Går hun så glip af noget af det man oplever i et forhold? Ja. Får hun noget andet i stedet? Ja. Noget af det Ulla elsker er at båndende er kappede. De kan sagtens være viklede helt ind i hinanden når de ligger der i sofaen og kæmper for at få vejret, men når døren er lukket og Mads er gået, så er Ulla tilbage i sit eget liv, med smil i alle celler, og med en glæde i kroppen over at have sluppet det hele for en stund. Og en glæde over at døren er lukket helt. Indtil næste gang. Hvis den kommer. Og det har den gjort i over ti år. Men det er altid noget der opstår og ikke noget der har et fast interval i kalenderen.Det er også kærlighed. Og forhold. Bare på en helt anden måde.Hvordan er dit (dine) forhold?KhUlla og Frejamaydeppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe