Jeg er så færdig med 2016, her er de 10 ting jeg putter ind i 2017

img_6764Altså, jeg ved godt man skal se på alt det positive og alle lessons learned, og at det der, men helt ærligt, i år gider jeg ikke.Det har været så rockerhårdt et lorteår (jo det må man faktisk godt sige). I år har jeg gravet så dybt og har strukket og vredet mig i alle mulige retninger. Nu må året godt bare slutte så 2017 kan starte. Bum.Derfor kommer der heller ikke et langt og indsigtsfuldt "året der gik" indlæg fra min side. Det er der masser af bloggere der laver, men det udebliver altså her på bloggen. Jeg skal have et 2017 der bare er chilleren, Efter nogle ret hårde år, så trænger jeg til "ease". Ikke at der ikke skal ske noget, for det kommer der helt sikkert til, jeg ved godt man ikke kan sætte livet på pause, og det ønsker jeg heller ikke. Men det må godt være medvind og ro og lidt mere tid til nydelse, jeg gider ikke overleve mere, nu skal det gå fremad. Det gør det allerede. Så mere af det i 2017. Yes!img_5848 Så hvis mit 2017 var et supermarked hvor jeg selv kunne fylde noget på hylderne, så er dette listen indtil videre:Glæde og sjov med EmmaGodt samarbejde med hendes farPæn røvMotion og meget mere skovturGod sex (måske i skoven)Mere tid med familienMere tid med vennerSjove arbejdsopgaverMere grin og socialt samvær med dejlige menneskerRejse Vupti. Så er 2017 på plads. Ære være gud i øjet.Hvad skal dit år indeholde, hvis du kunne vælge 10 ting (eller flere)?deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe