Emma kan ikke gå. Har du også sådan et barn?

img_6659Emma er 18 måneder gammel. Eller halvandet år (hvis du er en af de typer mennesker der slet ikke kan tåle at man stadig regner i måneder). Emma kan rigtig mange ting, og jeg er rigtig stolt af hende. Men Emma kan ikke gå. Det er simpelthen et mysterie, for når jeg ser på andre børn på hendes alder, så kan de sagtens gå. De går og går. Men Emma kan ikke. Lige så snart Emmas fødder rammer jorden om morgenen, så sætter hun i løb, og så løber hun resten af dagen indtil hun bliver puttet i seng igen. Når hun sidder og leger, og jeg kalder fordi hun skal spise, så løber hun. Når vi er ude og gå tur, så løber hun. Når jeg siger "nu skal du have nattøj på skat" så løber hun (så langt væk fra mig som overhovedet muligt). Jeg ved simpelthen ikke hvordan andre forældre gør, men jeg kan ikke få Emma til at gå. Det går (åbenbart) simpelthen alt for langsomt.Kan dit barn gå? Hvordan gør du?KHFrejamaydeppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe