Et nærende måltid chips og cola (inkl opskrift!)

ADVARSEL: indlæg ikke for sarte sjæle

513857350208a982c8344868916f88c4

Mit køleskab er FYLDT med grøntsager, alligevel er det chips og cola der står her på bordet foran mig. Opskriften kommer her:

1 pose chips

1 dåse cola

Tag cola ud af køleskabet og sæt det ind på bordet. Tag chip med i den anden hånd. Skål behøves ikke, bare flå posen op og begynd og grav. 

Så!

Jeg har haft en rockerhård uge, som startede efter en rockerhård weekend. Først var jeg syg og da tågen tænkte på at lette, så blev Emma syg. Det er første gang nogensinde hun har direkte opkastninger. Øv hvor er det bare ikke fedt at se sit lille bitte barn kaste op. Og hvor er det i øvrigt heller ikke fedt at have opkast overalt i soveværelset, i stuen og på badeværelset. Jeg har 3 store ikeaposer fyldt til randen med vasketøj (der lugter) og først her til aften har julefreden langsomt lagt sig, og derfor er min aftensmad et nærende måltid chips og cola. Jeg var faktisk på vej i seng, men jeg havde lige nogle ting jeg skulle ordne (alt er udskudt de sidste 3 dage), og så ville jeg lige sige hej til dig her på bloggen.

Til gengæld har jeg opdaget at min kavalergang kan indeholde forholdsvis meget bræk. Som et medium størrelse nedløbsrør. Og så siler det ned til navlen og ned i mine bukser. Jep. Til gengæld er det så heller ikke 27 andre steder. Men så var det at Emma blev så syg at hun kun ville hænge om min hals (læs babser), og så kunne jeg ikke lige komme i bad (i 2 dage), og så blev jeg så klam at selv Tollundmanden tog sig til næsen og sagde "så fiser du lige ind og tager en skyller mutter!". Og så kom jeg i bad i går.

pug-dog-funny-sick-meme-picture

Det er bare rockerhårdt at være alene med syg ninja. Især når man selv stadig er syg. Jeg har været plaget af den onde kvalme siden i fredags, og de er ikke helt aftaget endnu. Og nej jeg er ikke gravid. Jeg oplever midlertidig tørke på den front. Det må jeg gøre noget ved i det nye år. Først skal jeg sove.

Så, woop woop, nu er min mave fyldt med cola og chips og nu vil jeg skride ind og holde om mit raske barn i rent sengetøj og forestille mig at bunkerne med vasketøj ikke eksisterer.

Godnat og sov dejligt

KH

Frejamay

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe