Når man er ude af takt med resten af verden...

img_6764 Klokken. 06.34 Hvad er det? Er det tis? Nej, det er bare mig der er blødt igennem 2 steder på madrassen. Godmorgen. Så er dagen ligesom i gang.I dag har været en øv-dag. Kender du de der dage hvor det er som om du kører helt ude af takt med resten af verden? Sådan en dag har jeg haft. Ting kikser, jeg taber ting, jeg går ind i ting, jeg lækker (åbenbart) på ting. Så satte jeg mine trusser i blød i en skål med vaskepulver og vand. På køkkenbordet. Kort tid efter kommer jeg ud i køkkenet, og så er der vand overalt. Skålen er utæt. EJ ej ej. Og Emma når lige at få julelys i øjnene fordi vi så sjældent har vandpytter indenfor. Men hun skal ikke hoppe i min gennemblødte trusse-vaske-vand. Så vi har lige en uoverensstemmelse, og det er lidt svært at forklare et barn på halvandet at den vandpyt i virkeligheden ikke er en vandpyt, men mere er mor der er ude af takt med universet, og det skal man ikke hoppe rundt i.Alt i dag har været skævt. Skævt skævt skævt. Noget har også været godt. Lidt tid, og så er det blevet skævt igen. Det er sådan en dag det har været. Og så er folk døde igen i dag, nu også i Berlin. Ej men hej hej.Så nu går jeg i seng. Håber virkelig din dag har været bedre! deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe