Momgasm på interntionalt niveau

skaermbillede-2016-12-13-kl-11-58-02Det her billede. Jeg elsker det. Jeg fik det taget af fotograf Lasse Baltzer, som jeg gerne kører til Jylland for. For mig er billedet styrke, sårbarhed, fred og accept. Det beskriver meget godt den tilstand jeg har i kroppen lige nu. Jeg har så meget at fortælle dig, men jeg er nødt til at dele det op i flere blogindlæg så jeg ikke tæppebomber dig. Så det her er "pre-view". Det her er det nye liv.Her til morgen har jeg afleveret Emma ved barnepigen. En gang ugentligt får jeg nu fast passet Emma, sådan så jeg ikke kun får hende passet når jeg skal arbejde/til møder, men så jeg også, efter jeg er blevet mor for (i dag) halvandet år siden, begynder at have en lille smule mor-tid. Det havde jeg i dag. Alt har handlet om overlevelse og Emmas tryghed og tillid til verden efter det sindssyge halvandet år vi har været igennem. Men der er sket store ting den seneste måned (som jeg fortæller om i min føljeton efter dette blogindlæg), så nu starter der en ny fremtid for os.carrie_with_sex_toysI dag har jeg været ude og powerwalke 45 minutter igen. Ligesom i går. Fantastisk start på dagen. Hvis du i øvrigt vil være med i vores "kickass med gulerødder" motivationsklub, så har vi oprettet en FB-gruppe til formålet her. Det er gratis og vi hepper og støtter hinanden derinde. Da jeg kom hjem fra turen lavede jeg 1 times "kom i mål" rengøring, og nu sidder jeg i et top-rent hjem. Så tog jeg et laaaaaangt bad (det må jeg gerne når jeg i forvejen kun går i bad hver. 3 dag), smurte ansigtsmaske på, boduscrub, hårkur i håret. Nød at jeg ikke skulle stå med hovedet halvt ude af badeværelset og holde øje med om Emma er på vej op i juletræet, eller stå at forsikre min lille ninja om at mor kommer lIIIIIIIGE om lidt. I dag var det bare musik og nydelse. Så lagde jeg mig ind i soveværelset og smurte kroppen ind i olie og havde det man kalder " a good time in" voksentid. Det kan godt være man ikke må skrive det højt, men altså, det er bare så pissevigtigt at gøre det og skabe et nydelsesrum med sig selv, især hvis man er single working mom der er på vej ud af en meget mørk tid og på vej ind i noget lysere. Halleluja.Og nu sidder jeg og drikker the og kigger på de nøgne træer og nyder lyden af livet der summer. Jeg er så glad og jeg glæder mig så meget til at fortælle om mit nye liv. Det er så vigtigt at fylde vores egen kop op, for vi kan ikke hælde fra en tom kop. Så det har jeg gjort, og nu glæder jeg mig bare til at se min lille ninja <3 PPPSSSTTT!....I øvrigt, så skal jeg have taget nogle nye billeder (ikke nøgen, men portræt og nogle prof af Emma og jeg), hvem kan du anbefale som er rimelige i priserne? Namastayhereafewmoreminutesdeppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe