Okay, nu siger jeg det højt!

Sponsoreret indhold

img_6502I dag starter jeg på endnu et mål i den gode retning. For knap to måneder siden startede jeg med projekt madplaner (læs alt om det her), og det går simpelthen så godt. Jeg får min nemlig.com levering i dag mellem 18 og 19, og der er lækre retter på menuen i denne uge. I aften skal vi have lchf-nuggets med børnesalat, yum yum yum. Emma elsker det og jeg elsker det. Men nu er det ved at være tid til næste skridt, og det første jeg vil gøre er at sige det højt. For det forpligter. Og jeg gider ikke vente til det bliver 1. januar, som åbenbart er den ENESTE dag i verden man kan sætte nye mål og skabe nye forandringer. Næh, jeg starter i dag, d. 12. december. Bum.skaermbillede-2016-12-12-kl-11-15-57

Annoncelink: Køb din egen badevægt her

Det første jeg har gjort er at købe en vægt, for jeg aner ikke hvad jeg vejer. Vægten er nu landet i mit soveværelse, og da jeg stillede mig op på den viste den 81,7 kilo i morges. Sådan. Så er det sagt højt. Det tal vil jeg have ned på 65 kilo. Derfor vil jeg nu comitte mig til at dele min vægt hver mandag og fortælle hvordan det går. Ikke for din skyld, men for min skyld.

Misforstå mig ret, jeg er faktisk ret glad for min krop og mine kurver, men jeg har dem stadig når jeg vejer mindre, og efter et par hårde år, så vil jeg gerne tilbage til at føle mig lækker i en bikini igen, og det gør jeg ikke lige nu. Så hvis der er noget jeg ikke er tilfreds med, så må jeg lave det om. Jeg har ingen ambitioner om at blive sådan en trænings-kickass en eller få muller eller noget, jeg vil bare gerne i form og nyde en lunte-tur og nogle englehop og og tilbage på min mountain-bike, som står nede i kælderen og savner mig. Og så vil jeg en tøjstørrelse eller to ned. Det er det.

skaermbillede-2016-12-12-kl-11-25-46

Med mig på sidelinjen har jeg tænkt mig at have min veninde Maja Graae, som du kan følge her. Maja har tabt sådan noget 60 kilo eller lign. Hun har en super tilgang til sundhed og træning og er sådan en no-bullshit-type. Og så er jeg altid ret inspireret af hende og hendes rejse, så jeg lytter til hendes råd.

Et andet del-mål er at blive fri for min sukkerafhængighed. Når livet er svært, så tyer jeg til sukker. Efter mit temmelig hårde 2016, så føler jeg nu tingene vender (jeg skriver en blog for sig selv om netop dette, for der er virkelig sket nogle ting jeg glæder mig til at dele, cliffhanger, yup). Jeg har lært at acceptere at sukker har været et vilkår jeg måtte leve med når tingene var svære, så jeg ikke også dunkede mig selv i hovedet over at søge trøst, men nu er mørket forbi, og derfor skal jeg tilbage til mine gulerødder. Som jeg elsker at gnaske i. Derfor starter jeg lige med at sige 30 grunde til at sukkeret skal ud og gulerødderne skal ind:

 1. Sukker gør mig i dårligt humør
 2. Sukker gør min hud i dårligt humør
 3. Sukker fucker med mit tarmsystem
 4. Sukker vil have mere sukker og jeg bliver aldrig mæt
 5. Sukker gør mig til Gollum "my precouis" type
 6. Sukker er penge ud af vinduet
 7. De sidste 100 gange jeg har spist noget sukker, har jeg spurgt mig selv om det var det værd, og svaret har været "nej" nok gange nu
 8. Jeg vil gerne have en sund krop
 9. Jeg vil gerne have min glød tilbage i huden
 10. Jeg vil gerne have mine fleksible led tilbage
 11. Jeg drikker ikke så meget alkohol, men faktisk giver sukker mig samme reaktion som alkohol gør, jeg kan få tømmernænd af sukker
 12. Jeg spiser alt for meget når der er for meget sukker i det jeg spiser
 13. Sukker ødelægger tænderne på sigt
 14. Jeg vil gerne lære Emma sunde spisevaner, og en mor der smugspiser sukker om aftenen er bare ikke kickass
 15. Mit sukkerforbrug skal være forbundet med nydelse og ikke med Hulken eller det der kagemonster fra the Muppets
 16. Jeg vil gerne tilbage til at sige nej tak til sukker
 17. Jeg kan godt lide gulerødder
 18. Sidst jeg var inde i en god gulerod-periode tabte jeg mig to størrelser
 19. Str 36-38 ser ret godt ud på mig
 20. Gulerødder har mindst lige sp mange muligheder som sukker
 21. Gulerødder er nemme
 22. Gulerødder kan holde sig i tasken
 23. Gulerødder er min ven, sukker er min dårlige samvittighed
 24. Emma er også glad for gulerødder, så vi kan hapse dem sammen
 25. Sukker fucker med hjernen
 26. Sukker holder aldrig op, det gør gulerødder
 27. Jeg savner en fladere mave
 28. Selvom jeg egentlig har ret meget energi, så ved jeg at der gemmer sig meget mere sund energi når det er gulerod-energi og ikke sukker-energi der driver værket
 29. Gulerødder er bare mere kickass end sukker er
 30. Dengang jeg var på juicekur fik jeg det på 7 dage bedre end jeg havde haft det i årevis (den eneste grund til jeg ikke tager på juicekur endnu er fordi jeg stadig ammer), den indeholdt mange gulerødder og nul sukker. Derfor.
 Så ja, nu har jeg sagt det højt, nu skal jeg i gang. Jeg er tyvstartet. Jeg var ude og gå 45 minutter her til morgen, og det føltes så dejligt at være i gang igen. Jeg har sådan en smart babyjogger som jeg kan have Emma med i, så vi får kombineret luft og motion. Præcis ligesom mine madplaner vil jeg skemalægge motion, så jeg får rørt mig 3 gange ugentligt til at starte med. Jeg holder ikke aftaler der ikke står i min kalender, det ved jeg bare, så det er et sted at starte.Er du med? Er du mod?Jeg er i hvert fald top motiveret!KramFrejamaydeppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe